Новини

02 Липня, 2018 р., 11:28
Висловлюємо щиру подяку суб'єктам господарської діяльності ТОВ "Валки Ільменіт" - Бондарю І.К., Беляку О.П., Закревському А.Ф., Яремчуку В.А., Валебному І.П., Колодію І.В. за надану благодійну допомогу для проведення Дня села Ягодинка.
02 Липня, 2018 р., 09:16
Хорошівська районна філія Житомирського ОЦЗ повідомляє, що 10 липня 2018 року о 10-00 в Житомирському обласному центрі зайнятості (м. Житомир, вул. Київська, 83) відбудеться тренінг-презентація німецької програми для розвитку бізнесу SeniorExpertenService  (укр.переклад – Служба Старших Експертів; скорочено – SES). 
27 Червня, 2018 р., 12:51
Висловлюємо подяку підприємству ТОВ «Валки-Ільменіт» в особі Бондаря Івана Костянтиновича за надану допомогу у благоустрої населеного пункту  смт. Нова Борова.
26 Червня, 2018 р., 16:57
21 Червня, 2018 р., 14:21
Хорошівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування у Житомирській області тримає питання охорони праці на постійному контролі. Спеціалісти відділення постійно проводять роз’яснювальну та профілактичну роботу щодо проходження працівниками різних підприємств медичного огляду.
18 Червня, 2018 р., 16:21
Новоборівському ЖКП терміново потрібен працівник на посаду робітника  благоустрою. Офіційне працевлаштування, заробітна плата 3723 тис. грн.,  5-ти денний робочий тиждень. Графік роботи з 8-00 по 17-00.
18 Червня, 2018 р., 11:47
Жителі Небізького старостинського округу висловлюють вдячність депутату обласної ради Олегу Вікентійовичу Пінському за надану допомогу на суму 30,0 тис. грн. для огородження кладовища в селі Небіж.
18 Червня, 2018 р., 08:23
16 червня у Коростишівській ОТГ відбувся велопробіг «Зелене світло для велоруху у громадах», ініційований «Програмою U-LEAD з Європою». Велоакція мала на меті привернути увагу суспільства до переваг розвитку велосипедного руху, як альтернативи автомобільному транспорту, активізувати розвиток велоінфраструктури та популяризувати здоровий спосіб життя. Також велопробіг акцентував увагу учасників на результатах впровадження децентралізації у Коростишівській громаді.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних