Новини

25 Квітня, 2018 р., 08:37
27 квітня 2018 року о 17.00 годині в актовому залі селищної ради відбудуться громадські обговорення з питання організації на території Новоборівської селищної об’єднаної територіальної громади сміттєпереробного виробництва, за участю ініціатора проекту, експертів з технологічних процесів, екологів.
23 Квітня, 2018 р., 14:34
Сьогодні відбувся конкурсний відбір членів Молодіжної ради при виконавчому комітеті Новоборівської селищної ради.
20 Квітня, 2018 р., 09:55
Департаментом економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації (далі - департамент) для забезпечення належного доступу суб’єктів господарювання до формування регіонального замовлення на підготовку робітничих кадрів, створено електронну он-лайн систему подання заявок підприємствами Житомирської області про свою потребу в робітничих кадрах на поточний рік та на два наступні роки.
17 Квітня, 2018 р., 10:37
Для отримання дотацій за молодняк фізичні особи подають за місцем знаходження господарства до відповідної сільської, селищної, міської ради або ради об’єднаної територіальної громади(стростинські округи) копії таких документів:
16 Квітня, 2018 р., 08:43
21 квітня 2018 року на 10.00 запрошуємо взяти участь в загальному прибиранні громади!!
13 Квітня, 2018 р., 11:06
Першовідкривачем ільменіту на Полісся є український учений Степан Володимирович Бєльський – геолог, картограф, краєзнавець. Народився С.В. Бєльський 8 січня 1866 р. у місті  Борзні Чернігівської, в учительській родині. У 1894 р. він закінчив Петербурзький гірничий інститут, згодом служив військовим картографом.
12 Квітня, 2018 р., 14:38
16 травня 2018 року в м. Житомирі відбудеться І Регіональний форум «Житомирщина - територія можливостей», на якому буде презентовано досягнення Житомирської області у виробничій, технологічній, туристично-рекреаційній, культурній, безпековій сферах, а також проведено у процесі відкритого публічного діалогу в рамках тематичних панельних дискусій обговорення проблем та перспектив Житомирщини для формування стратегії, механізмів та інструментів розвитку регіону.
11 Квітня, 2018 р., 13:58
Учасники АТО та члени сімей загиблих учасників антитерористичної операції, внутрішньо переміщені особи з тимчасово окупованої території, районів проведення антитерористичної операції  можуть отримати путівку на санаторно-курортне лікування до санаторію «Дениші».
10 Квітня, 2018 р., 11:14
27 квітня 2018 року о 17.00 годині в актовому залі селищної ради відбудуться громадські обговорення з питання організації на території Новоборівської селищної об’єднаної територіальної громади сміттєпереробного виробництва, за участю ініціатора проекту, експертів з технологічних процесів, екологів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних