В НОВОБОРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛОСЯ ВІДКРИТТЯ АЛЕЇ СЛАВИ

Дата: 01.10.2023 16:24
Кількість переглядів: 684

Фото без опису

Сьогодні, 1 жовтня 2023 року, в день Захисників та Захисниць України у Новоборівській громаді відбулося відкриття Алеї вшанування пам'яті Героїв-Захисників України, які проживали на території громади. 

Алею облаштували у центрі селища Нова Борова. На ній встановили 38 пам’ятних портретів зі світлинами загиблих Героїв, які віддали життя за Україну в російсько-українській війні починаючи з 2014 року.

У заході взяли участь керівництво та працівники Новоборівської селищної ради, представники установ і організацій, депутати громади, народний депутат України, військовослужбовці, рідні та близькі Героїв, жителі громади.

На відкритті згадали імена кожного загиблого воїна. Їх пам’ять вшанували хвилиною мовчання, після чого військовослужбовці з автоматів дали залп в пам’ять про полеглих Захисників.

Під час заходу представники духовенства помолилися за загиблих Героїв та провели освячення Алеї, а учасники зібрання мали змогу покласти квіти до пам’ятних фото кожного загиблого Героя.

Також по завершенню заходу було вручено орден «За мужність» ІІІ ступеня рідним загиблого солдата Твардовського Олега Миколайовича, якого удостоєно високої нагороди посмертно.

Новоборівська селищна рада висловлює щиру вдячність всім хто долучився до створення та облаштування Алеї Слави загиблих Героїв-Захисників.
 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних