Новини

15 Листопада, 2018 р., 16:43
Перші 140 комплектів, які складаються із принтера, комп’ютера та ламінатора, отримали навчальні заклади Житомирщини. Учні разом із вчителями зможуть їх ефективно використовувати під час навчання за стандартами Нової української школи. Обладнання школам передали 14 листопада голова ОДА Ігор Гундич та голова обласної ради Володимир Ширма.
15 Листопада, 2018 р., 16:37
Минулого місяця я повернувся із зони АТО. Чи маю я право на земельну ділянку? На які наділи мають право захисники Вітчизни?
15 Листопада, 2018 р., 16:34
Майже три роки на Житомирщині успішно функціонує сервіс, ініційований Міністерством юстиції України, який дає змогу батькам отримати свідоцтво про народження дитини, без черг та додаткових довідок, безпосередньо в пологовому будинку. Ця процедура відбувається протягом доби після того, як батьки визначаться з ім’ям новонародженого. 
14 Листопада, 2018 р., 16:12
Президент Петро Порошенко під час Ради регіонального розвитку доручив представникам  регіональної влади розробити плани перспективного розвитку територій на 2019-2021 роки.
08 Листопада, 2018 р., 16:14
02 Листопада, 2018 р., 10:35
Шановні працівники соціальної сфери!
30 Жовтня, 2018 р., 10:07
Про те, наскільки важливо свідомо ставитись до правил безпеки життєдіяльності, рятувальники місцевої пожежної охорони завжди із задоволенням розповідають вихованцям дошкільних установ та школярам. 24 жовтня 2018 року начальник МПО Журавський О.Ю. та інструктор з протипожежної профілактики Мельниченко Л.І. відвідали цікаве заняття першокласників  Новоборівського ліцею, на тему «Про безпеку пам’ятай: правила протипожежні знай», що підготувала вчитель Грабчак Н.Й. По закінченню заходу інструктор та начальник МПО розповіли дітям про небезпеку використання відкритого вогню, залишених без нагляду електроприладів, нагадали підростаючому поколінню, як правильно викликати Службу порятунку, якщо сталася біда.
29 Жовтня, 2018 р., 14:12
Вітаємо з Днем народження Голяченка Олександра Сергійовича, керівника Новоборівського краєзнавчого музею.
29 Жовтня, 2018 р., 12:01
22-25 жовтня відбувся другий тренінг циклу навчання в Collective Leadership Institute (Інститут колективного лідерства) за підтримки U-LEAD.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних