Новини

07 Лютого, 2019 р., 10:41
Шановні мешканці громади! Останнім часом на території Новоборівської громади під виглядом представників ПП «Фарм Сервіс» діє група осіб, які пропонують жителям громади (які мають паї та в яких не оформлена спадщина) послуги в оформлені договорів оренди та сприяння в оформленні спадщини на майно, обіцяють великі грошові виплати вимагаючи при цьому (зокрема в одиноких людей похилого віку) оригінали державних актів на землю, майнових сертифікатів, документів на будинки, тощо.
07 Лютого, 2019 р., 09:57
04 лютого 2019 року в приміщенні ХАБу відбувся перший семінар з подання заявок на "Бюджет участі". Під час навчального семінару, учасники дізналися правила подання заявок, хто може бути автором проекту, яким може бути проект, напрямки проекту та вимоги до проектів. Учасники семінару ставили питання які їх хвилюють, дізналися як аналізують проекти та яким чином буде відбуватися голосування за проект, ознайомились з формою заявки та правилами заповнення аплікаційних форм.
01 Лютого, 2019 р., 16:20
Пане Міністре! Я мати-одиначка, виховую двох малолітніх дітей. Працюю на 0,5 ставки у маленькому підприємстві. Отримую мінімальну заробітну плату. Більше доходів немає. Скажіть, будь ласка, чи маю я право на податкову пільгу? Дякую!
28 Січня, 2019 р., 08:55
Оголошується конкурс бізнес-проектів у рамках реалізації Порядку часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва для реалізації  бізнес-проектів (далі - Порядок), затвердженого рішенням Житомирської обласної ради від 18.12.2018 № 1293, додаток 7. Порядок визначає умови та механізм надання фінансової підтримки суб’єктам малого і середнього підприємництва в рамках Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2019 рік шляхом часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, що надаються банківськими установами на реалізацію бізнес-проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва.
22 Січня, 2019 р., 10:59
Доброго дня, пане Міністре! Перебуваючи за кордоном під час новорічних свят, зі мною трапилася неприємна історія - в мене викрали закордонний паспорт. Згодом все відновила, але я дуже перенервувала, тому що не знала, що робити та куди звертатися. Розкажіть, будь ласка,  як правильно діяти в такому випадку? 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних