Новини

26 Жовтня, 2018 р., 13:23
25 жовтня 2018 року було укладено договір про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування(утримання) дитячо-юнацької спортивної школи «Іршанськ» між Новоборівською та Іршанської селищними об’єднаними територіальними громадами.
25 Жовтня, 2018 р., 14:40
Чи сприятиме запровадження посади уповноваженої особи юстиції більшій доступності та наближеності нотаріальних і реєстраційних послуг у сільській місцевості?
24 Жовтня, 2018 р., 14:10
22 Жовтня, 2018 р., 14:28
Сплачую аліменти справно вже 2 роки, але колишня дружина не дає бачитись із сином. Що мені робити?
22 Жовтня, 2018 р., 14:22
Сьогодні в Україні склалася несправедлива ситуація, за якої чимало громадян, насамперед віддалених сільських місцевостей, позбавлені можливості отримувати елементарні реєстраційні послуги за місцем проживання. Йдеться про 13 мільйонів українців, які мешкають у 29 000 населених пунктах і  не можуть оформити спадщину чи заповіт, оскільки не у всіх районах є нотаріуси, а із понад 1100 вакансій на відповідні посади майже третина  взагалі є незаповненими. На Житомирщині вакантними залишаються посади державних нотаріусів у 5-ти районах – Хорошівському, Ємільчинському, Лугинському, Любарському, Брусилівському.
17 Жовтня, 2018 р., 15:53
Новоборівська селищна рада повідомляє про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Новоборівської селищної ради.
16 Жовтня, 2018 р., 10:22
У тісній співпраці служби будівництва автомобільних доріг, Новоборівського ЖКП, Новоборівської МПО проведено зачистку шляхопроводу Нова Борова-Йосипівка від піску і пилу з метою подальшого укладання асфальту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних