ВОЛОНТЕРСТВО НЕ ДЛЯ ПІАРУ

Дата: 29.12.2023 15:33
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

З 24 лютого 2022 року кожний для себе прийняв рішення: хто в перших рядах пішов на фронт, боронити країну від рашистської навали, хто продовжував працювати, борячись з новими викликами у роботі, а хто долучився до волонтерства, продовжуючи сумлінно виконувати свої посадові обов’язки.

Так, працівники селищної ради, кожний на своєму місці долучились до волонтерства: хтось носив кошти та консервацію до виконавчого органу Новоборівської селищної ради - КЗ «Центр культури та дозвілля Новоборівської селищної ради», хтось донатив на різні збори, що оголошувались військовослужбовцями у телеграм каналах, хтось особисто надсилав рідним та знайомим військовослужбовцям, старостами збиралась допомога по старостинських округах, що відвозилась до військових частин.

Пізніше як дізналися про потребу у евакуаційних ношах, маскувальних сітках, теплих в’язаних речах та іншому вирішили об’єднати зусилля та організувати спільну роботу. Розпочали збір коштів з працівників селищної ради закупили основу для сіток та спанбонд, тканину для м’яких евакуаційних нош, фурнітуру і закипіла робота. 

До збору коштів було залучено, також, працівників підприємств, установ та організацій, депутатів та мешканців громади, про яких зазначено у публікації на сайті громади.

До плетіння сіток доєднались колективи Новоборівського ліцею, Новоборівського ліцею ім. Лунька, ЦРД «Сонечко», ЦРД «Казка», Фасівський та Небізький старостати.

Придбавались готові перфоровані маскувальні сітки та направлені у 46-ту окрему аеромобільну бригаду ДШБ на Мар’їнський напрямок. Пошито евакуаційні  ноші, чохли на міномет, системи каптіс, пояси, подушки; зв’язано рукодільницями безліч носків, рукавиць, гетрів та інше.

Так склалось, що у цей важкий час, знаходяться люди, які бажають шоу і щоденних фоток у фейсбуці, відповідно, якщо таких немає то роблять висновки, про відсутність роботи. 

Лише за грудень  місяць передано сітки на: 120 ОРБ (окремий розвідувальний батальйон) ВСУ, Житомирський прикордонний загін, 141 батальйон 115 окремої бригади ТРО ЗСУ, 36 -та окрема бригада морської піхоти ВМС ЗСУ; 77-ма окрема аеромобільна бригада ДШВ ЗСУ,  1-я окрема бригада спеціального призначення, 1-ша окрема танкова Сіверська бригада, 46 -та окрема аеромобільна бригада ДШБ, 1-ша окрема бригада спеціального призначення ЗСУ імені Івана Богуна, 72-га окрема механізована бригада імені Чорних Запорожців. 

Ми не вимагаємо від військовослужбовців фотозвітів, так як переважна більшість, воює на найзапекліших напрямках. Але деякі, все ж таки скидають фото з подякою.

Отож, залишаймося людьми, єднаймося, і робимо все для перемоги, існування громади та держави Україна в цілому.  А ми продовжуємо працювати для перемоги і низько вклоняємося всім захисникам хто нині боронить нашу країну від надпотужного ворога.

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних