08 ЛЮТОГО 2024 РОКУ В НАШУ ГРОМАДУ ЗАВІТАЛИ ПРЕДСТАВНИКИ БЛАГОДІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ЛЮМОС»

Дата: 10.02.2024 18:31
Кількість переглядів: 204

Фото без опису

«Люмос (Lumos)» - це міжнародна благодійна організація, яка прагне до майбутнього, де кожна дитина виховується в безпечному, люблячому домі, за підтримки родини, що допомагає їй благополучно розвиватися.  БО "ЛЮМОС" надає пакети екстреної допомоги для підтримки незахищених дітей та сімей. Головним пріорітетом для «Люмос» є безпека та благополуччя всіх дітей, з якими працює благодійна організація.

Відтак, представниками БО "ЛЮМОС" було обрано родини найбільш незахищених верств населення Новоборівської громади, які вони забезпечили гуманітарною допомогою, а саме: 20 родин з числа ВПО, які перемістилися із зони ведення активних бойових дій, окупованих та деокупованих територій, в яких виховується 27 дітей; 27 родин, в яких виховуються 28 дітей з особливими потребами (діти з інвалідністю); 10 родин, де проживають 20 дітей, які потрапили в СЖО та перебувають на обліку відділу-ССД Новоборівської селищної ради, 2 -прийомні сім'ї, в яких виховується 9 дітей та 13 опікунських сімей, де під опікою перебувають 20 дітей. 
Всі родини, які обрали представники БО " для. надання їм допомоги про день та час отримання допомоги були попередньо повідомлені  належним чином.

Даним родинам надано допомогу у вигляді продуктових наборів, канцелярських наборів та засобів гігієни.

Висловлюємо щиру подяку засновникам благодійної організації «Люмос» та сподіваємось на подальшу співпрацю та допомогу для мешканців вразливих категорій Новоборівської селищної територіальної громади.

З повагою та вдячністю за підтримку родин громади начальник відділу -ССД Новоборівської селищної ради Світлана Розумович, т.в.о. директора КЗ "ЦНСП" Новоборівської селищної ради Людмила Стецюк та спеціаліст відділу соціального захисту населення та охорони здоров'я Новоборівської селищної ради Оксана Магдич.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних