Новини

07 Травня, 2019 р., 16:27
Пане Міністре! Я працював столяром на підприємстві майже півроку, отримував «наручно» зарплату, але, як з’ясувалося, офіційно мене ніхто не оформив. Про всі обов’язкові процедури при влаштуванні на роботу я дізнався вже потім, після інциденту. Як мені бути тепер? В’ячеслав Мурований Консультує Міністр юстиції Павло Петренко. Офіційне працевлаштування працівника - гарантоване Конституцією України право на працю, реалізоване шляхом укладення трудового договору. При укладенні трудового договору існують певні вимоги до його форми: трудовий договір укладається, як правило, в письмовій формі. Додержання письмової форми є обов'язковим, зокрема у випадках, коли на цьому наполягає працівник. Працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу, та повідомлення центрального органу виконавчої влади з питань забезпечення формування і реалізації державної політики з адміністрування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування про прийняття працівника на роботу.  
07 Травня, 2019 р., 09:07
8 травня 1945 року стало днем остаточної перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, коли Німеччина підписала акт про беззастережну капітуляцію. На згадку про цю історичну подію в світі щорічно 8 травня відзначається День пам'яті і примирення. В Україні пам'ятний день був встановлений в 2015 році.
02 Травня, 2019 р., 16:42
На виконання рішення виконавчого комітету №105 від 11.04.2019 року інформуємо про негативні наслідки неоформлених трудових відносин для працівників та роботодавців.
26 Квітня, 2019 р., 08:54
Шановний Павле Дмитровичу! Маю до Вас питання. В мене - донька, якій зовсім скоро виповниться 18 років, вона навчається на першому курсі в університеті. Її батько справно платить аліменти,  але  запевняє, що коли їй виповниться 18, припинить платити. Чи може донька розраховувати на його підтримку упродовж навчання? Світлана Шевченко Консультує Міністр юстиції Павло Петренко. Хто має право на утримання?
25 Квітня, 2019 р., 11:03
Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Новоборівська селищна рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення «Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг при виконавчому органі Новоборівської селищної ради» та аналізу регуляторного впливу шляхом розміщення на офіційному сайті Новоборівської селищної ради - https://novoborivska-gromada.gov.ua.
22 Квітня, 2019 р., 15:38
26 квітня 2019 року запрошуємо ліквідаторів, учасників аварії на ЧАЕС, переселенців та всіх бажаючих в Новоборівський будинок культури на захід присвячений 33-й річниці аварії на ЧАЕС. Початок о 15.30 годині. Чекаємо на зустріч.
16 Квітня, 2019 р., 16:44
Доброго дня!  Я - житель міста Миколаєва і, як кожен українець, 31 березня обирав президента. Перебуваючи у кабінці для голосування, помітив, як поруч зі мною, у сусідній кабінці, спрацьовує фотоспалах. Я знав, що заповнений виборчий бюлетень не можна фотографувати,  тому  одразу звернувся до спостерігачів та повідомив про цей факт. Розкажіть, будь ласка, які ще є види правопорушень і як правильно реагувати на них свідомим громадянам. Дякую!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних