Новини

28 Січня, 2019 р., 08:55
Оголошується конкурс бізнес-проектів у рамках реалізації Порядку часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва для реалізації  бізнес-проектів (далі - Порядок), затвердженого рішенням Житомирської обласної ради від 18.12.2018 № 1293, додаток 7. Порядок визначає умови та механізм надання фінансової підтримки суб’єктам малого і середнього підприємництва в рамках Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2019 рік шляхом часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, що надаються банківськими установами на реалізацію бізнес-проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва.
22 Січня, 2019 р., 10:59
Доброго дня, пане Міністре! Перебуваючи за кордоном під час новорічних свят, зі мною трапилася неприємна історія - в мене викрали закордонний паспорт. Згодом все відновила, але я дуже перенервувала, тому що не знала, що робити та куди звертатися. Розкажіть, будь ласка,  як правильно діяти в такому випадку? 
17 Січня, 2019 р., 15:21
17 січня 2019 року Президент України Петро Порошенко привіз до Житомира Томос про автокефалію Православної Церкви України. Документ великої історичної ваги було урочисто внесено до Свято-Михайлівського кафедрального собору де відбувся подячний молебень у якому взяли участь: Президент України Петро Порошенко, Святійший Патріарх Філарет, Віце-прем’єр-міністр-Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, голова облдержадміністрації Ігор Гундич, голова обласної ради Володимир Ширма. Присутні при історичній для Житомирської області події та України в цілому, від Хорошівського району були: голова Хорошівської РДА Ширченко Г.С., голова Хорошівської районної ради Ющенко А.П., голова Новоборівської ОТГ Рудюк Г.Л., настоятель церкви Андрія Первозванного смт. Нова Борова Андрусяк Петро, голова Іршанської ОТГ Рак А.Б., віряни.
15 Січня, 2019 р., 15:44
Сьогодні 15 січня відбулися громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час  розроблення проекту    містобудівної   документації: Генерального  плану  смт. Нова Борова.
10 Січня, 2019 р., 09:42
Відповідно до рішення виконавчого комітету № 281 від 28 грудня 2018 року «Про забезпечення безперебійної роботи електрозв’язку», на території Новоборівської селищної об’єднаної територіальної громади в місцях проходження підземних кабельних ліній зв’язку заборонено проведення будь-яких земляних робіт на глибині більше як 30 см., в тому числі заміну опор, підключення до житлових будинків водогонів та інших підземних комунікацій, посадку дерев, викопування підвалів, колодязів та інших робіт, пов’язаних з розкриттям ґрунту, без попереднього погодження та письмового дозволу начальника відділу земельних ресурсів Новоборівської  селищної ради та виклику на місце робіт представників:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних