Новини

18 Березня, 2019 р., 15:05
На виконання частини 2 ст. 42 Закону України Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування", з 1 березня поточного року органами Пенсійного фонду України в області проведено перерахунок шляхом збільшення показника середньої заробітної плати (доходу) в Україні, з якої сплачено страхові внески, та який враховується для обчислення пенсії.
15 Березня, 2019 р., 09:31
Протягом березня місяця на території  Новоборівської селищної ради відбулися загальні збори громадян старостинських округів громади. В проведені зборів взяли участь старости округів, селищний голова Григорій Рудюк, заступник селищного голови Руслан Семеній, секретар ради Галина Симон, голова Хорошівської РДА Галина Ширченко, голова Хорошівської районної ради Андрій Ющенко.
14 Березня, 2019 р., 10:59
Шановний Павле Дмитровичу, щотижня залюбки читаю Ваші консультації з конкретними порадами і вирішила сама звернутися із запитанням.  Через 2 місяці я готуюся стати мамою. Про послугу реєстрації народження у пологовому будинку вже знаю. Знайомі розповіли, що додатково можна отримати «пакунок малюка».  Можете більш детально про нього розповісти? 
07 Березня, 2019 р., 08:44
Доброго дня, Павле Дмитровичу! Хочу звернутися до  Вас за порадою. Я довго судилася і нарешті виграла суд про визнання права власності на квартиру. Отримала рішення і тепер не знаю куди звернутися. Я  людина похилого віку і мені складно самій розібратися в законах. Прошу, поясніть, що робити з цим рішенням  суду?
05 Березня, 2019 р., 14:12
Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Новоборівська селищна рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення «Про тимчасовий порядок видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами населених  пунктів на території Новоборівської селищної ради ОТГ» та аналізу регуляторного впливу шляхом розміщення на офіційному сайті Новоборівської селищної ради - https://novoborivska-gromada.gov.ua.
05 Березня, 2019 р., 08:44
З 1 березня 2019 року розпочато прийом заявок на реалізацію проекту "Бюджет участі". Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до участі в конкурсі та отримати можливість стати рушієм змін у громаді. Питання з реалізації проекту ви можете поставити щоденно в приміщенні ХАБу. Заявки на участь в проекті ви можете знайти у вкладці "Бюджет Участі", проекти приймаються з 01.03.2019 року - 31.03.2019 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних