Пошук

Новини

10 Січня, 2019 р., 09:42
Відповідно до рішення виконавчого комітету № 281 від 28 грудня 2018 року «Про забезпечення безперебійної роботи електрозв’язку», на території Новоборівської селищної об’єднаної територіальної громади в місцях проходження підземних кабельних ліній зв’язку заборонено проведення будь-яких земляних робіт на глибині більше як 30 см., в тому числі заміну опор, підключення до житлових будинків водогонів та інших підземних комунікацій, посадку дерев, викопування підвалів, колодязів та інших робіт, пов’язаних з розкриттям ґрунту, без попереднього погодження та письмового дозволу начальника відділу земельних ресурсів Новоборівської  селищної ради та виклику на місце робіт представників:
09 Січня, 2019 р., 10:47
Відділ освіти, ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад спеціалістів КУ «Новоборівський інклюзивно-ресурсний центр» Новоборівської селищної ради, а саме: вчителя-логопеда,  практичного психолога, вчителя дефектолога, вчителя лікувальної фізкультури.
03 Січня, 2019 р., 10:23
Новорічні заходи для дітей та дорослих Новоборівського будинку культури під час канікул:
28 Грудня, 2018 р., 14:46
Новоборівська селищна рада висловлює щиру подяку за надання солодких новорічних подарунків дітям Новоборівської громади з сімей СЖО, ВПО, дітям сиротам, дітям позбавлених батьківського піклування та дітям, які знаходяться під опікою.
27 Грудня, 2018 р., 11:14
Оголошується збір пропозицій від громадськості щодо проекту містобудівної документації – Детальний план території  по вул. Гагаріна, 24 в селищі міського типу Нова Борова Хорошівського району Житомирської області
27 Грудня, 2018 р., 10:26
Пане Міністре, вітаю Вас! Напередодні новорічних та різдвяних свят хочу поїхати з дитиною на відпочинок за кордон, але колишній чоловік крім того, що не платить аліменти, та ще й відмовляється надати нотаріальну згоду на виїзд дитини за кордон. Я чула, що є якісь умови для виїзду з дитиною за кордон без його згоди. Будь ласка, поясніть! 
26 Грудня, 2018 р., 11:19
Виконавчий комітет, відповідно рішення виконавчого комітету № 268 від 30.11.2018 року повідомляє:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.