Новини

23 Травня, 2019 р., 08:41
Доброго дня!  Мене звати Ірина, я «вимушена переселенка» з Донецької області. Понад два роки проживаю у місті Хмельницький і за цей час жодного разу не зверталася до лікарів, проте наразі маю таку потребу. Поясніть, будь ласка, що мені як внутрішньо переміщеній особі, необхідно зробити щоб стати на облік у місцевій лікарні. Ірина Завальська Консультує Міністр юстиції Павло Петренко. Забезпечення основних життєвих потреб, у тому числі медичного обслуговування для внутрішньо переміщених осіб (ВПО), й досі залишається актуальним для нашої держави. У Конституції України встановлено, що держава  створює умови для ефективного і доступного для всіх громадян медичного обслуговування. У державних і комунальних закладах охорони здоров'я медична допомога надається безоплатно. Нагадаю, кожний пацієнт, який досяг 14 років і який звернувся за наданням йому медичної допомоги, має право на вільний вибір лікаря, якщо останній може запропонувати свої послуги та вибір методів лікування, відповідно до його рекомендацій.
23 Травня, 2019 р., 08:39
В Україні загалом, і на Житомирщині зокрема, значної популярності набула послуга видачі свідоцтв про народження дитини безпосередньо в пологовому будинку. З початку нинішнього року (станом на 15.05.2019) працівниками відділів державної реєстрації актів цивільного стану області батькам вручено 2002 перших документів дитини, що становить   69% від загальної кількості новонароджених.
21 Травня, 2019 р., 16:09
Сьогодні, 21 травня 2019 року, селищний голова взяв участь у засіданні робочої групи з розроблення змін до виборчого законодавства щодо забезпечення пропорційного представництва громадян у радах громад та територіальних громад у районних та обласних радах.
15 Травня, 2019 р., 14:30
Управління соціального захисту населення інформує про початок в Хорошівському районі оздоровчої кампанії 2019 року.
14 Травня, 2019 р., 09:33
Традиційно День вишиванки святкується в третій четвер місяця травня, отже цього року цей день випадає на 16 травня.
11 Травня, 2019 р., 09:00
ЄС та ПРООН запускають проект "HOUSES" для підтримки ОСББ за ключовими напрямами:
10 Травня, 2019 р., 11:11
Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Новоборівська селищна рада повідомляє про оприлюднення проектів регуляторних актів рішень сесії:
10 Травня, 2019 р., 10:22
8 та 9 травня на території Новоборівської громади було вшановано пам'ять учасників бойових дій та інвалідів Другої світової війни населених пунктів Новоборівської селищної об’єднаної територіальної громади. На сьогоднішній день на території громади їх залишилось лише дев’ять осіб:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних