Новини

07 Серпня, 2019 р., 08:44
На виконання окремого доручення Мінсоцполітики від 10.07.2019р. та з метою підготовки до реалізації з 01.10.2019 р. Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019р. № 373, Управлінням праці та соціального захисту населення проводиться підготовча робота щодо отримання інформації про мобільні телефони пільговиків, зокрема звірка та уточнення даних для внесення їх до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги. 
01 Серпня, 2019 р., 14:52
30 липня – Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми. Торгівля людьми є третім (після торгівлі зброєю та наркотиками) за прибутковістю злочином. Водночас, це не лише злочин, але важкий гріх. На превеликий жаль, торгівля людьми не втрачає актуальності і в ХХІ столітті.
29 Липня, 2019 р., 16:30
Громадська організація "Молодіжний активний простір" запрошує всіх бажаючих на тренування з греблі на байдарках. З 11 по 17 серпня, Новоборівська ОТГ, водосховище річки Ірша. Тренування будуть проводитись з 9:00 год. - 20:00 год. Реєстрація на участь за посиланням.
25 Липня, 2019 р., 14:27
25 липня 2019 року Новоборівською селищною радою було проведено конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків в смт. Нова Борова.
25 Липня, 2019 р., 08:27
2019 рік можна сміливо називати – роком земельних аукціонів для об'єднаних територіальних громад. Їх проводили й раніше, але після передачі земель за межею населених пунктів громадам 2018 року кількість аукціонів значно зросла. Протягом 2015 року на торги були виставлені - 1494 лоти, а вже у 2018 році - 3022. А вже сьогодні, можна сказати, що 2019 рік значно перевищить показники 2018 року. Цьому є пояснення: майже вся сільськогосподарська земля в Україні використовується, але далеко не за всю землю офіційно сплачується орендна плата. Передати комунальні сільськогосподарські землі в оренду можна лише провівши аукціон, а оскільки рішення тепер залежать лише від громади, вигоду отримують також вони - цей процес значно прискорився.
18 Липня, 2019 р., 11:41
Відділ освіти, охорони здоров'я і соціально-культурної сфери Новоборівської селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад спеціалістів КУ «Новоборівський інклюзивно-ресурсний центр» Новоборівської селищної ради, а саме: вчителя дефектолога, практичного психолога.       
18 Липня, 2019 р., 10:10
Павле Дмитровичу,  мій чоловік понад рік не виплачує дитині аліменти. Він каже, що не працює, але нещодавно придбав нову машину та постійно їздить за кордон відпочивати. Чи можу я притягнути його до відповідальності за ухилення від сплати аліментів? Дякую за відповідь!
18 Липня, 2019 р., 10:07
Нещодавно на сайті Міністерства юстиції України запрацювала нова електронна послуга, яка має на меті максимально спростити умови ведення бізнесу. Йдеться про можливість онлайн-реєстрації товариства з обмеженою відповідальністю (ТОВ), що діє на підставі модельного статуту.
11 Липня, 2019 р., 14:21
Доброго дня, пане Міністре! Так трапилося в моєму житті, що потребую звернутися до адвоката за консультацією. Я - сирота, працюю, але отримую мінімальну зарплату і платити за послуги адвоката не в змозі. Знайомі розповіли мені про те, що можна отримати державну безкоштовну правову допомогу. Розкажіть, будь ласка, що це і чи маю я право на таку допомогу?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних