У ЖИТОМИРІ ПРОВЕДУТЬ НЕТВОРКІНГОВУ ЗУСТРІЧ ДЛЯ БІЗНЕСУ ТА СТУДЕНТІВ ЗА ПІДТРИМКИ EU4BUSINESS

Дата: 12.03.2024 15:02
Кількість переглядів: 116

Фото без опису

Як вигідно взаємодіяти бізнесу, університетам та студентам? Про це говоритимуть під час освітньої зустрічі у Поліському національному університеті 26 березня. Така нетворкінгова зустріч запланована в межах програми EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини.

Освітня зустріч є одним із етапів проєкту «Доступна бізнес-освіта», який реалізовує ГО «Вдоскональ себе» за підтримки EU4Business. Вже стартувала Школа підтримки малого та середнього бізнесу для підприємців із Вінницької, Житомирської та Хмельницької областей. У Школі почали навчання 50 підприємців з різних сфер, з різним досвідом та можливостями. Проте кожен прагне розвитку та сталості власної справи. Зустрічі з університетами – це одна із можливостей для забезпечення свого бізнесу кваліфікованими працівниками. 

«Запрошуємо до реєстрації підприємців для участі у нетворкінговій зустрічі у Поліському національному університеті. Це шанс для бізнесу стати стейкхолдером у навчальному закладі, озвучити свої потреби та критерії у пошуку кадрів», – розповідає голова ГО «Вдоскональ себе» Сергій Трохимишин. 

Реєстрація доступна за посиланням.

Для учасників з інших областей передбачено відшкодування проїзду до м. Житомир і назад.

На зустрічі будемо розбиратися із такими питаннями:

• Як навчати студентів, щоб по закінченню університету вони були готовими до роботи?
• ким чином можна впливати на навчання студентів, щоб отримати кваліфікованих працівників?

Окрім того, це буде можливість одразу знайти собі кваліфікованих працівників, а також домовитися з університетом про подальшу співпрацю.

Довідкова інформація: програма міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: www.eu4business.org.ua


Зміст публікації є виключною відповідальністю ГО «Вдоскональ себе» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ.


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних