Новини

19 Серпня, 2019 р., 13:57
Оголошується конкурс бізнес-проектів у рамках реалізації Порядку часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва для реалізації бізнес-проектів (далі - Порядок), затвердженого рішенням Житомирської обласної ради від 01.08.2019 № 1538 (додаток 7). Порядок визначає умови та механізм надання фінансової підтримки суб’єктам малого і середнього підприємництва в рамках Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2019 рік шляхом часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, що надаються банківськими установами на реалізацію бізнес-проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва.
12 Серпня, 2019 р., 16:17
Доброго дня, пане Павле! Мій неповнолітній племінник вчинив крадіжку, він жалкує про скоєне, але злочин є злочин і кримінальна справа вже відкрита. Підкажіть, будь ласка, яка кримінальна відповідальність передбачена для неповнолітніх? 
10 Серпня, 2019 р., 21:33
Сьогодні Новоборівська селищна об’єднана територіальна громада святкує свою четверту річницю. Майже чотири роки тому, 14 серпня 2015 року, рішенням Житомирської обласної адміністрації було створено нашу громаду до складу якої увійшли Новоборівська селищна, Небізька, Фасівська, Кропивнянська та Ягодинська сільські ради, а це 18 населених пунктів - одне селище та сімнадцять сіл. Нелегкий шлях пройдено з початку створення, кожний населений пункт мав свої потреби, проблеми, бажання, амбіції, а сьогодні ми вже працюємо як одна велика згуртована родина, яка реагує на всі виклики, що постають на шляху нашого розвитку.
10 Серпня, 2019 р., 10:11
Колектив   селищної ради, депутатський корпус та члени виконавчого комітету  щиро вітають з Днем народження голову Новоборівської селищної об’єднаної територіальної громади
08 Серпня, 2019 р., 13:44
Шановні мешканці громади! Сьогодні Новоборівським житлово-комунальним підприємством, з метою якісного відпочинку мешканців громади, встановлено відпочинкові лавки з клумбами в центрі селища Нова Борова. Переконливо просимо вас шанобливо ставитись до об’єктів благоустрою, які встановлюються селищною радою для вас шановні жителі громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних