Новини

16 Вересня, 2019 р., 15:46
На виконання програми поводження з безпритульними тваринами на території Новоборівської селищної ОТГ на 2019-2020 роки, сьогодні комунальним підприємством «Центр захисту тварин  Житомирської міської ради» на замовлення Новоборівського ЖКП здійснено відлов безпритульних собак на території смт. Нова Борова.  Даних тварин доставлено в пункт тимчасового утримання в м. Житомир для проведення оперативного втручання із стерилізації та кастрації і щеплення від сказу, після чого їх буде повернено в ареал перебування та відлову.
10 Вересня, 2019 р., 11:47
Новоборівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади(посадової особи місцевого самоврядування): головного спеціаліста з адміністративно-господарських питань відділу освіти, охорони здоров’я і соціально-культурної сфери Новоборівської селищної ради.
06 Вересня, 2019 р., 15:15
Купівля товарів в Інтернет-магазинах набирає все більшої популярності. Цей вид покупок заощаджує наш час та дає широку можливість пошуку необхідного товару, що відповідає вимогам і підходить за ціною.
05 Вересня, 2019 р., 11:27
ВІТАЄМО КОЛЕКТИВ  Новоборівського житлово-комунального підприємства  з 20-річчям заснування підприємства
04 Вересня, 2019 р., 16:37
Хорошiвське районне управлiння Головного управлiння Держпродспоживслужби в Житомирськiй областi повідомляє, що вiдповiдно до Розпорядження Головного державного ветеринарного iнспектора України  № 70 вiд 28 серпня  2019 року та листа Головного управлiння Держпродспоживслужби в Житомирськiй   областi     №    Вн-01-00002-02-03/l 285/l 9   вiд 30.08.2019р.    на територiї Житомирської областi  плануєтъся проведения осінньої кампанії  iз пероральної  вакцинацii диких  м'ясоїдних тварин  проти  сказу. Розповсюдження  принад,    якi   мiстять   високо    iмунну,  безпечну  вакцину буде  здiйснюватись за допомоrою авіатранспорту iз злітно-посадкової смуги, яка розмiщена поблизу  м.  Малин   на  всiй  території  областi  (за  винятком населених пунктiв,    водних    об'єктів,   автомагiстралей   та   заборонених  зон   для польотiв цивiльної авіації). Орієнтовно даний захiд буде здiйснено в строки  із 05.09.2019 року по 20.09.2019 року.   
02 Вересня, 2019 р., 15:30
1 вересня – День знань – особливе свято не лише для школярів, а й для вчителів та батьків. Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою день важко забути! Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі привітання та побажання – це все про одне із найважливіших шкільних свят. Щиро вітаємо всіх з Днем знань – справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.  Бажаємо усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому – високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини. Найщиріші слова подяки – вчителям, які щедро діляться з учнями своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя. Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину! Зі святом, дорогі друзі!  
30 Серпня, 2019 р., 11:36
Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності. 1.    Планована діяльність: Видобування титанових руд для отримання ільменітового концентрату шляхом застосування технологічного комплексу (ГЗК) з переробки та збагачення руд. До складу Валки-Гацківського гірничо-збагачувального комплексу входять: кар’єр із внутрішніми відвалами, дренажними канавами та системою гідротранспорту, збагачувальна фабрика первинного збагачення, система оборотного водопостачання для подачі води на фабрику та гідромонітори а також об’єкти допоміжного та обслуговуючого призначення. Для реалізації планованої діяльності передбачається здійснити: -    зміну цільового призначення земель сільськогосподарського призначення; -    внесення змін до спеціального дозволу №2578 від 19.10.2001 з метою залучення до промислової розробки запасів титанових руд Валки-Гацківського родовища, промислове значення яких не визначено, шляхом розширення меж ділянок спеціального дозволу та переоцінки їхніх запасів, відповідно до абзацу 2, пункту 3.9. протоколу ДКЗ України від 25.06.2015 №3384-ДСК;

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних