Пошук

Новини

07 Березня, 2020 р., 11:51
З початку 2020 року вже друга одиниця вкрай необхідної техніки з’явилась у громаді. Сьогодні пожежна автоцистерна, вартістю 970,0 тис. грн., поповнила автопарк місцевої пожежної охорони смт. Нова Борова. Тепер наші рятувальники  зможуть оперативніше та якісніше вирішувати завдання, що пов’язані із порятунком людського життя та майна.
05 Березня, 2020 р., 15:09
На позачерговому засіданні комісії Житомирської ОДА з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було прийнято рішення припинити будь-які масові заходи заплановані на найближчий час на території області.
05 Березня, 2020 р., 12:59
Новоборівська селищна рада та Новоборівське житлово-комунальне підприємство висловлює щиру подяку директору ТОВ «Валки-Ільменіт» Бондарю Івану Костянтиновичу за надання екскаватора для ліквідації пориву каналізаційної мережі по вул. Лісна в смт. Нова Борова у  лісосмузі від КНС № 1 до очисних споруд.
04 Березня, 2020 р., 08:50
3 березня, у Києві відбулися публічні консультації за круглим столом з обговорення змін до Конституції України в частині  децентралізації. Участь у консультаціях «Через консенсус – до змін у Конституцію в частині децентралізації» брали представники Київської, Житомирської, Чернігівської, Черкаської та Рівненської областей.
02 Березня, 2020 р., 14:36
Відповідно до тендерної процедури, проведеної у лютому поточного року, з переможцем торгів ТОВ «ЛОГІСТІК МАШИНЕРІ», 24.02.2020 року укладено договір на придбання Автогрейдера SDLG G 9165 стандартної комплектації з переднім бульдозерним відвалом, кондиціонером та опалювачем. Об’єм двигуна складає 6750 см. куб. та потужність 129 кВт.
26 Лютого, 2020 р., 09:03
25 лютого стартували публічні обговорення змін до Конституції України, які мають закріпити реформовану систему місцевого самоврядування та нову територіальну організацію влади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.