Новини

21 Травня, 2020 р., 09:48
В Україні сьогодні, 21 травня, святкують День вишиванки. Ідею акції «Всесвітній день вишиванки» у 2006 році запропонувала студентка факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Леся Воронюк. А поштовхом до реалізації ідеї та святкування стала вишиванка Ігоря Житарюка, яку він регулярно одягав на пари, як і чимало інших студентів. Леся запропонувала одногрупникам та студентам обрати один день і всім разом одягнути вишиванки. Спочатку вишиванки одягнули кілька десятків студентів та кілька викладачів факультету. Та вже протягом наступних років свято розрослося до всеукраїнського рівня, до нього почала долучатися українська діаспора по всьому світу, а також прихильники України. Ідеєю свята є збереження українських цінностей та їх популяризація серед молоді та населення загалом. Свято не передбачає обов'язкових заходів, окрім одягання вишиванки.
19 Травня, 2020 р., 16:49
Завершено ремонтні роботи приміщення в рамках реалізації спільного ґрантового проєкту ГО «Новоборівської спілки учасників та ветеранів АТО об'єднаної територіальної громади» та Новоборівської селищної ради  по створенню Соціального HUBу «Зупини насилля»/«Stop the Violence» Social Hub.
19 Травня, 2020 р., 09:57
Дорогі діти, шановні колеги, батьки!                                                            
15 Травня, 2020 р., 16:52
Благодійні справи завжди повертаються до людини сторицею, адже добрий вчинок уособлює в собі добро та турботу. Приємно відзначити, що на території нашої громади є така людина Іван Бондар, який є депутатом районної ради, членом виконавчого комітету Новоборівської селищної ради, і неодноразово приходив на допомогу закладам освіти,  соціального захисту, житлово-комунального господарства та мешканцям громади.
15 Травня, 2020 р., 13:44
Шановні жителі Новоборівської громади!  Сердечно вітаю вас з Днем Європи!
14 Травня, 2020 р., 08:33
Сьогодні з 9:00 години буде припинено водопостачання питної води в смт. Нова Борова, в зв’язку із ліквідацією аварійної ситуації водогону поблизу багатоквартирного житлового будинку по вул. Казкова, 9 смт. Нова Борова.
12 Травня, 2020 р., 10:06
Головне управління Пенсійного фонду України в Житомирській області повідомляє, що для отримання довідки ОК-7 необхідно на Веб-порталі Пенсійного фонду України, застосувати свій електронний цифровий підпис (далі – ЕЦП).
09 Травня, 2020 р., 15:10
Сьогодні в 75 річницю Дня Перемоги над нацизмом до привітань учасників бойових дій в роки Другої світової війни, які мешкають на території Новоборівської громади, приєдналась Тетяна Грищенко. Вона закликала земляків і співвітчизників відзначити День пам’яті та примирення і День Перемоги із гідністю та з врахуванням цьогорічних особливостей. Віддати данину пам’яті загиблим і вшанувати живих, адже з кожним роком їх стає все менше. Представник Народної депутатки, Юрій Васянович, передав учасникам бойових дій в роки Другої світової війни щирі привітання, побажав міцного здоров’я, довголіття, мирного неба над головою та символічні подарунки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних