Новини

20 Липня, 2020 р., 13:33
До Новоборівської селищної ради надійшов лист із м. Кривий Ріг від  гр. Холявко Віталія Івановича з проханням допомогти розшукати людину, яка разом із ним навчалась на Закарпатті в с. Вілок в 1956-1957 роках. В листі повідомив лише її ім’я – Ліля та орієнтовну адресу проживання - станція Турчинка. 
17 Липня, 2020 р., 16:31
Щиро вітаємо всіх працівників ТОВ «Валки Ільменіт, ТОВ «Межиріченський ГЗК» та Іршанського ГЗК з професійним святом - Днем працівників металургійної та гірничодобувної промисловості!
16 Липня, 2020 р., 15:25
З метою підтримки та надання соціального захисту родинам загиблих (померлих) учасників АТО/ООС на рівні держави запроваджено ряд пільг і соціальних гарантій.
16 Липня, 2020 р., 08:47
Приємно бачити, як Новоборівська громада перетворюється на більш затишнішу для проживання мешканців, з гарною інфраструктурою: відремонтованими закладами освіти та культури, вуличним освітленням, дитячими майданчиками, спортивними майданчиками з штучним покриттям, лавочками, дорогами з тротуарами тощо.
14 Липня, 2020 р., 11:21
Шановні мешканці старостинських округів! На початку липня на території вашого старостинського округу (Небізького, Фасівського, Ягодинського) з 14.07.2020 року по 20.07.2020 року відбудеться органічний обробіток посівів кукурудзи на полях, які орендує ТОВ «АКРІС-ГРУП». Кожне поле буде оброблятися 2 рази. 
14 Липня, 2020 р., 10:52
В рамках гарантійного обслуговування представниками приватного підприємства «Автомагістраль», на звернення селищного голови Григорія Рудюка, сьогодні проводяться роботи по відновленню пошкодженого дорожнього покриття по вул. Незалежності в смт. Нова Борова, який було пошкоджено великогабаритним транспортом в суботу 11 липня 2020 року.
14 Липня, 2020 р., 09:29
Поки діти відпочивають на літніх канікулах, готуємо освітні заклади до прийому дітей та персоналу в новому навчальному році в комфортних умовах.
13 Липня, 2020 р., 09:47
З початку червня в Україні вода вже забрала життя більш ніж тридцяти дітей. Про це повідомляє управління ДСНС у Житомирській області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних