Пошук

Новини

17 Березня, 2020 р., 17:00
Відповідно законопроекту ухваленого 17 березня 2020 року Верховною Радою України  «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)» встановлюється відповідальність за порушення санітарних норм під час поширення коронавірусної інфекції.
17 Березня, 2020 р., 14:49
Новоборівський Центр ПМСД звертається до громадян з проханням на період карантину утриматися від відвідування сімейного лікаря в амбулаторії (планові огляди немовлят, медогляди)!!! Особливо це стосується старших людей, Ви у групі ризику!!! 
17 Березня, 2020 р., 11:24
Продовжуємо будівельні роботи по об’єкту "Реконструкція існуючого баскетбольного майданчика у мультифункціональний майданчик за адресою:  вул. Шкільна, 5 смт. Нова Борова", що були розпочаті наприкінці минулого року.
16 Березня, 2020 р., 11:54
Відповідно постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та  ситуації, що сталася в Радомишльському  районі Житомирської області, де від коронавірусу померла людина, та з метою недопущення розповсюдження  коронавірусу на території Новоборівської селищної об’єднаної територіальної громади прийнято рішення оперативного штабу з 16 березня 2020 року про:
13 Березня, 2020 р., 13:42
Приватне підприємство «Автомагістраль» продовжило роботу по об’єкту «Капітальний ремонт вул. Незалежності в смт. Нова Борова (від перехрестя з   вул. Привокзальною до перехрестя з  вул. Пушкіна)», яку було розпочато в листопаді 2019 року.
13 Березня, 2020 р., 08:57
У зв’язку з оголошенням у школах про введення карантину діти залишаються вдома. Добре, якщо є бабусі, сусідки, знайомі, які можуть придивитись за дитиною. А якщо нема? Чим зайняти дітей, коли вони вдома самі?
11 Березня, 2020 р., 16:35
В рамках наведення належного санітарного стану в громаді завтра  12.03.2020 року працівниками Новоборівського житлово-комунального господарства буде здійснено прибирання території прибережної смуги Іршанського водосховища, територія біля «кринички» та узбіччя дороги в напрямку смт. Нова Борова - с. Валки.
10 Березня, 2020 р., 16:54
З приходом весни хочеться чистоти та затишку в населених пунктах громади, відтак в Новоборівській громаді розпочато масштабне прибирання та наведення належного санітарного стану. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.