Новини

23 Березня, 2020 р., 11:30
ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ! З МЕТОЮ УНИКНЕННЯ ЗАРАЖЕННЯ КОРОНОВІРУСОМ НА ПЕРІОД КАРАНТИНУ ЗАЛИШАЙТЕСЬ  ВДОМА, ОБМЕЖТЕ ВІДВІДУВАННЯ ЗАКЛАДІВ МАСОВОГО ПЕРЕБУВАННЯ ЛЮДЕЙ. В МАГАЗИНАХ ТА АПТЕКАХ ДОТРИМУЙТЕСЬ ДИСТАНЦІЇ 1,5 МЕТРА,  ВИКОРИСТОВУЙТЕ ЗАСОБИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАХИСТУ,  ЧАСТІШЕ МИЙТЕ РУКИ З МИЛОМ АБО ДЕЗИНФІКУЮЧИМИ ЗАСОБАМИ, ПРИ МОЖЛИВОСТІ ПРАЦЮЙТЕ ДИСТАНЦІЙНО.
20 Березня, 2020 р., 16:08
Шановні жителі Новоборівської громади! Звертаємось в першу чергу до тих, хто перебував на роботі, або подорожував країнами Європейського союзу, інших країн і повертаються або повернулися в Україну! Всі ми бачимо, що епіцентр епідемії коронавірусу COVID-19 знаходиться в таких європейських країнах, як Італія, Німеччина, Чехія, Польща. Тобто, в тих країнах, де перебувало найбільше наших громадян. Ми поважаємо Ваші конституційні права, але непроста ситуація з поширенням коронавірусної інфекції змушує усіх нас бути відповідальними один до одного. Тому, рішенням оперативного штабу, для здійснення заходів щодо недопущення поширення коронавірусу COVID-19 на території Новоборівської громади № 4 від 20.03.2020 року зобов'язано людей, які повернулися із-за кордону повідомити селищну раду або відповідний старостинський округ про те, з якої країни та якого числа вони повернулися. Також, терміново повідомити телефоном сімейного лікаря про своє прибуття та стан здоров’я.
19 Березня, 2020 р., 08:04
ПАМ’ЯТКА ДЛЯ ВІДВІДУВАЧІВ ТА АДМІНІСТРАЦІЇ ЗАКЛАДІВ ТОРГІВЛІ, АПТЕК, ЗАПРАВОЧНИХ СТАНЦІЙ ЩОДО ПРОФІЛАКТИКИ РОЗПОВСЮДЖЕННЯ РЕСПІРАТОРНОЇ ІНФЕКЦІЇ СОVID-19  
18 Березня, 2020 р., 10:27
Шановні споживачі. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України  від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України корона вірусу COVID – 19» в режим роботи Новоборівського ЖКП внесені наступні зміни:
17 Березня, 2020 р., 17:00
Відповідно законопроекту ухваленого 17 березня 2020 року Верховною Радою України  «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)» встановлюється відповідальність за порушення санітарних норм під час поширення коронавірусної інфекції.
17 Березня, 2020 р., 14:49
Новоборівський Центр ПМСД звертається до громадян з проханням на період карантину утриматися від відвідування сімейного лікаря в амбулаторії (планові огляди немовлят, медогляди)!!! Особливо це стосується старших людей, Ви у групі ризику!!! 
17 Березня, 2020 р., 11:24
Продовжуємо будівельні роботи по об’єкту "Реконструкція існуючого баскетбольного майданчика у мультифункціональний майданчик за адресою:  вул. Шкільна, 5 смт. Нова Борова", що були розпочаті наприкінці минулого року.
16 Березня, 2020 р., 11:54
Відповідно постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та  ситуації, що сталася в Радомишльському  районі Житомирської області, де від коронавірусу померла людина, та з метою недопущення розповсюдження  коронавірусу на території Новоборівської селищної об’єднаної територіальної громади прийнято рішення оперативного штабу з 16 березня 2020 року про:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних