Новини

12 Лютого, 2020 р., 16:39
ТОВ "УкрМілкІнвест" розвиває на території 5 областей України проект "Відкриття сімейних молочних ферм". Проект направлений на підтримку дрібного та середнього фермерства, сільськогосподарської кооперації, виробництво якісної молочної сировини, створення нових робочих місць, соціально-економічний розвиток сільських територій.
12 Лютого, 2020 р., 13:52
12 лютого 2020 року о 10.00 год. в с. Ягодинка в приміщенні Ягодинського клубу відбулись збори громадян за місцем проживання Ягодинського старостинського округу. В.о. старости  Станіслав Шемет прозвітував про роботу на території Ягодинського старостинського округу у 2019 році.
10 Лютого, 2020 р., 11:31
В місті  Чорноморськ, Одеської області, з 3 по 7 лютого проходив Чемпіонат України (U10) з футзалу. У ньому брали участь команди з різних куточків України, а також і юні футболісти з Новоборівської громади ФК «Оріон». В загальному рейтингу ФК «Оріон» зайняв дев’яте місце та виграв «Кубок Надії». 
05 Лютого, 2020 р., 16:34
Сьогодні, 5 лютого, було представлено кінцевий варіант проєктної моделі Перспективного плану формування територій громад Житомирської області, який охоплює 100% території Житомирщини та зберігає більшість створених раніше громад.
03 Лютого, 2020 р., 14:07
Управління соціального захисту населення інформує про початок в Хорошівському районі оздоровчої кампанії 2020 року.
31 Січня, 2020 р., 14:00
31 січня 2020 року в приміщенні ХАБу відбувся профілактично-просвітницький захід «Як жити сьогодні, щоб побачити завтра». Під час заходу було розкрито питання тютюнопаління, вживання алкоголю та наркоманії. Також відбувся перегляд документального фільму про шкоду наркотиків та алкоголю серед підлітків. Унікальний фільм тим, що в ньому зніматимуться не професійні актори, а школярі та студенти.
30 Січня, 2020 р., 14:47
У Хорошівському відділенні  управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області за 2019 рік зареєстровано 5 нещасних випадків на виробництві, а саме:                     - 2 випадки смерті на виробництві;  - 2 випадки не пов’язані з виробництвом;  - 1 випадок пов’язаний з виробництвом.
30 Січня, 2020 р., 13:47
Доводимоу до відома, що електронна петиція від 28 листопада 2019 року розміщена на сайті Новоборівської селищної ради «Висвітлити для вільного доступу усіх мешканців громади, приховані данні за 2019 рік та висвітлювати своєчасно данні регламентовані Законом України «Про доступ до публічної інформації»», не набрала відповідну кількість голосів.     

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних