Пошук

Новини

06 Квітня, 2020 р., 12:40
На виконання розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Житомирської обласної державної адміністрації № 13 від 03.04.2020 року «Про проведення санітарної обробки території»  з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 на території населених пунктів громади місцевою пожежною охороною проведено санітарну обробку вулиць. Також, за допомогою засобів гучного мовлення, вкотре, проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо дотримання   мешканцями громади обмежувальних заходів на період карантину.
23 Березня, 2020 р., 11:30
ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ! З МЕТОЮ УНИКНЕННЯ ЗАРАЖЕННЯ КОРОНОВІРУСОМ НА ПЕРІОД КАРАНТИНУ ЗАЛИШАЙТЕСЬ  ВДОМА, ОБМЕЖТЕ ВІДВІДУВАННЯ ЗАКЛАДІВ МАСОВОГО ПЕРЕБУВАННЯ ЛЮДЕЙ. В МАГАЗИНАХ ТА АПТЕКАХ ДОТРИМУЙТЕСЬ ДИСТАНЦІЇ 1,5 МЕТРА,  ВИКОРИСТОВУЙТЕ ЗАСОБИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАХИСТУ,  ЧАСТІШЕ МИЙТЕ РУКИ З МИЛОМ АБО ДЕЗИНФІКУЮЧИМИ ЗАСОБАМИ, ПРИ МОЖЛИВОСТІ ПРАЦЮЙТЕ ДИСТАНЦІЙНО.
20 Березня, 2020 р., 16:08
Шановні жителі Новоборівської громади! Звертаємось в першу чергу до тих, хто перебував на роботі, або подорожував країнами Європейського союзу, інших країн і повертаються або повернулися в Україну! Всі ми бачимо, що епіцентр епідемії коронавірусу COVID-19 знаходиться в таких європейських країнах, як Італія, Німеччина, Чехія, Польща. Тобто, в тих країнах, де перебувало найбільше наших громадян. Ми поважаємо Ваші конституційні права, але непроста ситуація з поширенням коронавірусної інфекції змушує усіх нас бути відповідальними один до одного. Тому, рішенням оперативного штабу, для здійснення заходів щодо недопущення поширення коронавірусу COVID-19 на території Новоборівської громади № 4 від 20.03.2020 року зобов'язано людей, які повернулися із-за кордону повідомити селищну раду або відповідний старостинський округ про те, з якої країни та якого числа вони повернулися. Також, терміново повідомити телефоном сімейного лікаря про своє прибуття та стан здоров’я.
19 Березня, 2020 р., 08:04
ПАМ’ЯТКА ДЛЯ ВІДВІДУВАЧІВ ТА АДМІНІСТРАЦІЇ ЗАКЛАДІВ ТОРГІВЛІ, АПТЕК, ЗАПРАВОЧНИХ СТАНЦІЙ ЩОДО ПРОФІЛАКТИКИ РОЗПОВСЮДЖЕННЯ РЕСПІРАТОРНОЇ ІНФЕКЦІЇ СОVID-19  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.