ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ГРОМАДИ

Дата: 14.08.2023 08:24
Кількість переглядів: 157

Фото без опису

14 серпня ми відзначаємо День Новоборівської селищної територіальної громади. Уже вісім років ми є однією родиною, для якої єдині правила і закони, радощі, прикрощі та вагомі здобутки.

Ми разом радіємо успіхам і разом у часи печалі. Нас всіх об’єднує щоденна праця на укріплення нашої громади, спільна діяльність у допомозі нашим Захисникам і Захисницям,  а ще спільна мрія – подолати ворога, здобути Перемогу, щоб жити в мирі і злагоді.

Дякуємо всім, хто небайдужий до рідного краю.  Усі досягнення, якими багата громада, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Разом ми розвиваємося, покращуємо благоустрій, прагнемо набувати європейського  вигляду.

Щира вдячність керівникам підприємств, установ та організацій за допомогу та значну підтримку в роботі, усім платникам податків (фізичним і юридичним особам), які в цей складний для країни час наповнюють бюджет громади, даючи їй сили продовжувати функціонувати; членам виконавчого комітету, депутатам,  які відстоюють інтереси виборців у раді та проявляють ініціативу у вирішенні актуальних проблем та складних викликів сьогодення; а також всім, хто забезпечує реалізацію рішень ради й відповідально ставляться до виконання своїх обов’язків.

На жаль, війна в нашій країні внесла свої корективи і цьогорічне свято затьмарене сумними подіями та має гіркий присмак. Багато хто з Вас із завмиранням серця чекає звісток від рідних та близьких,  від чоловіків, синів, братів, друзів, які мужньо захищають нашу Батьківщину від російського окупанта. І ми не можемо ні на хвилину про це забувати, маємо бути єдиними і згуртованими, спрямовуючи всі свої прагнення та дії на довгоочікувану і бажану Перемогу!  Ми впевнені, що труднощі минуть, і найближчим часом скінчиться війна, повернуться додому наші Захисники та Захисниці, і ми разом, спільними зусиллями будемо дбати про розвиток нашої громади.

Сердечно бажаємо всім здоров’я, міцної волі, сили духу, безмежної любові до свого краю та впевненості в завтрашньому дні, мирного неба, злагоди та достатку в кожній родині. Нехай процвітає наша громада, народжуються в ній нові покоління і будуть відомі нові імена. Нехай в неї буде яскраве та щасливе майбутнє, панує суспільна злагода, взаємна повага та довіра.


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних