"ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ"

Дата: 16.08.2023 16:11
Кількість переглядів: 593

Фото без опису

Забіг "Шаную воїнів, біжу за героїв України"  –   щорічна традиція вшанування полеглих Героїв, яка проходить напередодні Дня пам’яті захисників України 29 серпня.

Забіг є можливістю пробігти за тих, хто загинув, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України, подякувати та підтримати близьких наших героїв, об’єднати ветеранів, діючих військовослужбовців, волонтерів, молодь та свідомих громадян навколо цінностей української державності, незалежності, територіальної цілісності, вшанування пам’яті героїв.

Офіційна дата забігу – 26 серпня.  З урахуванням умов воєнного стану Забіг у 2023 році пройде у форматі онлайн. Традиційно передбачено три дистанції на 2, 5 та 10 кілометрів. Участь у Забігу безкоштовна.

Зареєстровані учасники  мають пробігти обрану дистанцію із закріпленим на футболці іменем знайомої або незнайомої людини, яка віддала життя в боротьбі за вільну Україну та поділитися у соціальних мережах історією про Героя за якого біжить з хештегами  #БіжуЗаГероя_2023  та  #забіг2023.

За 3-5 днів, після подання заявки на участь, ви отримаєте на електронну пошту свій номер та прізвище загиблого Захисника чи Захисниці  та іншу інформацію стосовно умов участі в забігу "Шаную воїнів, біжу за героїв України".

Реєстрація на забіг триває з 12 липня по 20 серпня 2023 року.

Посилання для реєстрації: http://surl.li/gmfez.

Організаторами забігу є Міністерство у справах ветеранів України,  ГО «Славетні епохи України», ГС «Національна рада спортивної реабілітації захисників України», Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні – Музей Революції Гідності, Департамент молоді та спорту КМДА, Центр реабілітації та реадаптації учасників АТО та ООС «ЯРМІЗ» ГО «Асоціація медиків Революції Гідності», Сили спеціальних операцій ЗСУ, ГС «Труханів острів» та за сприяння Уповноваженого Президента України з питань реабілітації учасників бойових дій Вадима Свириденко.

Група учасників забігу у  Facebook.

З організаційних питань звертайтесь на електронну адресу.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних