ПРОДОВЖУЄМО ДОПОМОГУ ЗСУ

Дата: 20.12.2023 16:18
Кількість переглядів: 163

Фото без опису

Звітуємо про кошти виділені на підтримку Збройних Сил України: з місцевого бюджету Новоборівської територіальної громади, рішенням позачергової 33 сесії 8 скликання від 26.10.2023 № 882, спрямовано субвенцію до бюджету Житомирської міської ради 270,00 тис. грн. на централізоване  придбання DJI Mavic 3T.

Компактний потужний професійний дрон на пульті керування, з ширококутною камерою та тепловізором DJI Mavic 3T отримали наші земляки житомиряни, які несуть службу у 141 батальйоні 115 окремої бригади територіальної оборони Збройних Сил України. Батальйон сформований на базі Житомирського району, ніс службу та виконував завдання по охороні кордону з республікою білорусь, а тепер  боронить нашу державу на бахмутському напрямку. Також, представнику  141 батальйону передано маскувальну сітку, виготовлену працівниками Фасівського старостинського округу та мобільні евакуаційні ноші.

Також, надіслано 6 маскувальних сіток, виготовлених працівниками селищної ради до 1-шої окремої танкової бригади (2 шт.), 46-тої окремої аеромобільної бригади  (1 і 3 батальйони – 3 шт.), 77-мої окремої аеромобільної бригади (1 шт.) та 10 армійського корпусу (1 шт.),  евакуаційні ноші, в’язані носки і рукавиці, в яких несуть службу мешканці Новоборівської територіальної громади.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

СЛАВА УКРАЇНІ!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних