ОГОЛОШЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ 35 СЕСІЇ VIII СКЛИКАННЯ

Дата: 12.12.2023 19:52
Кількість переглядів: 251

Фото без опису

Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» 22 грудня 2023 року о 10:00 годині в адміністративному приміщенні селищної ради(актова зала) відбудеться чергова тридцять п'ята сесія VIІІ скликання.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про внесення змін до бюджету Новоборівської селищної територіальної  громади на 2023 рік.

2. Про затвердження звіту про виконання Фінансового плану Новоборівського житлово-комунального підприємства  за 9 місяців  2023 року.

3. Про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту населення Новоборівської селищної ради на 2023-2025 роки.

4. Про затвердження положення про фінансовий відділ Новоборівської селищної ради в новій редакції.

5.    Про затвердження Положення про відділ соціального захисту населення  та охорони здоров’я Новоборівської селищної ради в новій редакції.

6.    Про надання одноразової матеріальної допомоги.

7.    Про намір передачі в оренду майно, що належить до комунальної власності Новоборівської селищної територіальної громади та включення об’єкту нерухомого майна до Переліку другого типу.

8. Про  підписання договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) комунального некомерційного підприємства «Хорошівська лікарня» Хорошівської селищної ради.

9. Про  затвердження  Програми «Зайнятість населення на території Новоборівської  селищної  територіальної громади  на 2024 рік».

10. Про затвердження Програми забезпечення пожежної безпеки  Новоборівської селищної  територіальної громади на 2024-2025 роки.

11. Про затвердження Програми соціальної підтримки ветеранів війни військовослужбовців та членів їх сімей на 2024 – 2025 роки.

12.     Про затвердження Комплексної програми Соціального захисту населення Новоборівської  селищної ради  на 2024-2025 роки  в новій редакції.

13. Про затвердження Програми забезпечення  стійкості до кризових ситуацій  Новоборівської   селищної територіальної громади на 2024 –  2025 роки.

14. Про встановлення пільг Новоборівському ЖКП на 2024 рік.

15. Про встановлення нормативу відрахування  у 2024 році комунальними підприємствами селищної  ради частини чистого прибутку (доходу) до загального фонду бюджету Новоборівської селищної ради.

16. Про органiзацiю  харчування учнiв  закладiв загальної середньої  освiти та вихованцiв дошкiльних закладiв Новоборiвської селищної ради у 2024  роцi.

17. Про встановлення щомісячного розміру батьківської плати за навчання  дітей  в Новоборівській музичній школі  на 2024 рік.

18. Про затвердження  вартості надання платних послуг, закладами культури  Новоборівської  селищної територіальної  громади  у  2024 році.

19. Про затвердження Фінансового плану Новоборівського житлово- комунального підприємства на 2024 рік.

20. Про затвердження структури, загальної чисельності апарату  Новоборівської селищної ради та її виконавчих органів.

21.     Про умови оплати праці селищного голови на 2024 рік.

22. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Новоборівського     житлово-комунального підприємства на 2023-2025 роки.

23. Про надання фінансової підтримки Новоборівському житлово-комунальному підприємству на 2024 рік.

24. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоборівської селищної ради на 2023-2025 роки.

25. Про надання фінансової підтримки комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоборівської селищної ради у 2024 році.   

26. Про бюджет Новоборівської селищної територіальної громади на 2024 рік.

27. Про надання дозволу на розроблення детального плану території за адресою: вул. Незалежності, 15, смт. Нова Борова, Житомирського району, Житомирської області.

28. Про затвердження документацій із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам.

29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації землі комунальної власності.

30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення.

31. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення ФОП Семенію  Юрію Івановичу з розстроченням платежу на три роки.

32. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах території Новоборівської селищної територіальної громади.

33. Про виділення земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) для  подальшої державної реєстрації права власності громадян на відповідні земельні ділянки.

34. Про визначення уразливими зонами масиви поверхневих вод.

35. Про віднесення земель до самозалісених.

36. Про внесення змін до договору про встановлення земельного сервітуту шляхом підписання додаткової  угоди з ТОВ «Валки-Ільменіт».

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ СЕСІЇ

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ СЕСІЇ
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних