Новини

25 Листопада, 2020 р., 13:42
З 25 листопада до 10 грудня в усіх регіонах України відбуватиметься щорічна акція «16 днів проти насильства». Метою проведення акції є привернення уваги громадськості до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства в сім’ї, щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав жінок і чоловіків та активізація партнерського руху органів державної влади, державних закладів, громадських організацій до проблем насильства в сім’ї та захисту прав жінок.
24 Листопада, 2020 р., 10:12
Відповідно до Програми «U-LEAD з Європою», в рамках третього раунду Фази впровадження напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення, в Новоборівській селищній раді розпочався дводенний семінар для персоналу ЦНАП Новоборівської та Барашівської громад.
23 Листопада, 2020 р., 16:09
На засіданні Робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості Новоборівської селищної ОТГ, організованої разом із НУО «Сучасний Формат» в рамках проєкту «Підвищення місцевої соціальної згуртованості та громадської безпеки у громадах Житомирської області» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Королівства Нідерландів, начальник сектору превенції Хорошівського відділення поліції Олександр Кальватинський виступив зі Звітом керівництва Хорошівського відділення поліції перед населенням Новоборівської ОТГ за 10 місяців 2020 року.
23 Листопада, 2020 р., 08:12
ПОДАЧА ДЕКЛАРАЦІЇ У СФЕРІ ПОВОДЖЕННЯ З ВІДХОДАМИ
21 Листопада, 2020 р., 12:31
Сьогодні Україна відзначає День Гідності та Свободи!
21 Листопада, 2020 р., 11:18
20 листопада 2020 року у приміщені Будинку культури відбулось пленарне засідання першої сесії Новоборівської селищної ради VIII скликання на якій новобраний голова та депутати прийняли присягу та набули своїх повноважень.
20 Листопада, 2020 р., 09:07
Робоча група з громадської безпеки та соціальної згуртованості Новоборівської селищної ОТГ в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Королівства Нідерландів втілює проєкт «Визначення якості води в природних джерелах Новоборівської громади. Облаштування джерел в Кропивнянському старостинському окрузі». 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних