Новини

23 Грудня, 2020 р., 17:27
Кабінет Міністрів України під час позачергового засідання 9 грудня ухвалив постанову  № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2». 
23 Грудня, 2020 р., 11:30
Повідомляємо, що у зв’язку з підтвердженням захворюваності працівників на COVID-19, Новоборівське ЖКП припиняє роботу у звичному режимі з 23.12.2020 року(на 14 днів). Всі платежі будуть прийматись онлайн. Заяви, скарги просимо надавати до Новоборівської селищної ради або надсилати на електронну адресу nkomunal@ukr.net.
18 Грудня, 2020 р., 16:00
Сьогодні, на площі біля адмінприміщення селищної ради, встановлено ялинку – головний символ різдвяно-новорічних свят. Вправно прикрашали новорічну красуню працівники відділу освіти на чолі із начальником відділу Людмилою Прищепою, працівники КУ «Центрр культри та дозвілля» з директором Тетяною Корнійчук. Активно допомагали та надавали технічну підтримку працівники  житлово-комунального підприємства.
16 Грудня, 2020 р., 16:51
У рамках впровадження плану заходів у 2020 році ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді» сьогодні Новоборівська громада отримала8 боксів, в т.ч.: 4  бокси  навчально-інформаційних наборів для учнів та вчителів молодшої школи та 4  бокси  навчально-інформаційних наборів для учнів та вчителів середніх та старших шкіл.
16 Грудня, 2020 р., 12:33
Відповідно до Постанови КМУ № 1236 від 09.12.2020 року «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» з 19 грудня 2020 р. до 28 лютого 2021 р. продовжено дію карантину, встановленого постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 (зі змінами), та встановлено додаткові обмеження. Детальніше за посиланням. 
14 Грудня, 2020 р., 14:15
Приємним бонусом участі в проєктах по капітальному ремонту шкільних їдалень в Новоборівському ліцеї та Новоборівському ліцеї імені Василя Лунька, стали меблі для їдалень, придбання яких за умовами конкурсу не включалося до кошторису. Передумовою  їх отримання було завершення робіт по ремонту харчоблоків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних