Пошук

Новини

14 Грудня, 2020 р., 14:15
Приємним бонусом участі в проєктах по капітальному ремонту шкільних їдалень в Новоборівському ліцеї та Новоборівському ліцеї імені Василя Лунька, стали меблі для їдалень, придбання яких за умовами конкурсу не включалося до кошторису. Передумовою  їх отримання було завершення робіт по ремонту харчоблоків.
14 Грудня, 2020 р., 09:14
14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Вшановуючи пам'ять ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС,  11 грудня 2020 року у  КЗ «Публічній бібліотеці» Новоборівської селищної ради була організована книжкова виставка « Чорнобиль – анатомія безумства». До неї долучились працівник бібліотеки – Козегородська Н.А. та  директор – Талько Р.Г., спеціаліст відділу освіти – Магдич О.В. 
10 Грудня, 2020 р., 11:46
Повідомляємо що на території громади почастішали випадки телефонного шахрайства. Звертаємося до мешканців громади із проханням бути пильними, застерігайте своїх рідних, знайомих, сусідів та людей похилого віку, аби уникнути можливих випадків шахрайства.  Застерігаємо громадян від недалекоглядних кроків, які можуть в подальшому коштувати втрати заощаджень чи цінних речей, за якими полюють зловмисники.
09 Грудня, 2020 р., 14:26
Відповідно листа Управління ДСНС у Житомирській області протягом грудня місяця спеціалістом з захисту прав дітей Новоборівської селищної ради та фахівцем із соціальної роботи відділу освіти спільно з інструктором з пожежної безпеки Новоборівської МПО на території Новоборівської ОТГ проведені рейди обстеження дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.
09 Грудня, 2020 р., 11:17
В рамках проєкту «Підвищення місцевої соціальної згуртованості та громадської безпеки у громадах Житомирської області», який реалізовується НУО "Сучасний Формат" в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Королівства Нідерландів, для громадських організацій, які діють на території Новоборівської селищної ради надійшла благодійна допомога у вигляді засобів особистого захисту: маски лицьові 450 шт. та дезінфекційні засоби 3 шт.
08 Грудня, 2020 р., 13:41
Сьогодні у межах державної програми «Шкільний автобус» 15 громад Житомирщини, в тому числі і Новоборівська громада отримала новенького шкільного автобуса. Автобус придбано на умовах співфінансування  із державного та місцевого бюджетів, сума нашого співфінансування склала - 573,00 тис. грн. Придбання автобусів здійснювало Управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації.
08 Грудня, 2020 р., 13:36
Новоборівська селищна рада висловлює щиру подяку керівнику благодійної організації «Промінь Любові» Максиму Білоусу та братам Фещенку Сергію та Івану за допомогу у відновленні даху  після пожежі, яка сталася в будинку багатодітної родини Цимбалюк Оксани та Андрушка Валентина, де виховується дев’ятеро дітей. Приємно, що є такі люди, які  не залишаються осторонь чужої біди та незважаючи на особисті справи допомогли погорільцям у придбані, доставці та безпосередньому відновленню даху. 
08 Грудня, 2020 р., 12:44
З 1 грудня 2020 року зросли розміри прожиткового мінімуму для різних груп населення відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.