Пошук

Новини

16 Вересня, 2020 р., 14:52
У суботу 19 вересня о 10:00 Новоборівська громада долучається до грандіозної міжнародної акції «Всесвітній день прибирання», яка щорічно в Україні проводиться з метою забезпечення благоустрою, чистоти та порядку в населених пунктах, дбайливого ставлення до довкілля, покращення санітарного стану навколишнього середовища.
15 Вересня, 2020 р., 14:29
Новоборівський краєзнавчий музей спільно з відділом освіти, охорони здоров’я та соціально-культурної сфери Новоборівської селищної ради розробили туристичний маршрут «Вихідні – у центрі Житомирщини». Він був представлений 11 вересня у Житомирі на туристичній виставці в рамках Всеукраїнського культурно-мистецького фестивалю «ZT-EXPO 2020». 
08 Вересня, 2020 р., 16:43
Новоборівська селищна територіальна виборча комісія з місцевих виборів 25 жовтня 2020 року інформує про спеціальні рахунки ТВК для внесення грошової застави.
07 Вересня, 2020 р., 11:09
Держенергоефективності за підтримки ЄС у рамках Проєкту ЄС Twinning проводить інформаційно-роз’яснювальну кампанію, присвячену перевагам відновлюваних джерел енергії у домогосподарствах, – "Чиста" енергія для Вашої родини".
01 Вересня, 2020 р., 17:36
1 вересня 2020 року селищний голова Григорій Рудюк, за дорученням військового комісара Хорошівського районного військового комісаріату  підполковника  Сергія Штурнака, на підставі  наказу МО України №217 від 20.05.2020 року, нагородив учасника бойових дій Андрія Ковтонюка відзнакою  Міністерства Оборони України - медаллю «За поранення » (легке).  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.