Новини

17 Лютого, 2021 р., 08:02
15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 32 – га річниця виведення колишніх радянських військ з території республіки Афганістан.
15 Лютого, 2021 р., 09:25
Повідомляємо що з 15.02.2021 року відновлено прийом громадян працівниками пенсійного фонду. Прийом громадян буде проводитись в перший та третій понеділок місяця з 8:00 год. до 12:00 год.
10 Лютого, 2021 р., 16:17
Висловлюємо подяку працівникам Новоборівського житлово-комунального підприємства та Новоборівської місцевої пожежної охорони, котрі долучилися до загальної справи - ліквідації наслідків снігової негоди. Велике спасибі вам за розуміння, самовідданість, організованість і невтомну працю. Нехай щастить вам на життєвій ниві добра! Хай збуваються всі ваші плани і благородні починання!
04 Лютого, 2021 р., 14:10
26 січня, на своєму засіданні Центральна виборча комісія прийняла постанову про заходи щодо забезпечення вимог Закону України «Про Державний реєстр виборців». Ці заходи необхідні у зв‘язку зі змінами адміністративно-територіального устрою України, утворенням та реорганізацією районних державних адміністрацій.
02 Лютого, 2021 р., 10:04
Другого лютого світ відзначає День водно-болотних територій, знищення яких – одна з найбільших загроз для існування наших рік та водойм.
02 Лютого, 2021 р., 08:30
За офіційними повідомленнями Всесвітньої організації охорони здоров'я тварин (МЕБ) та європейської системи нотифікації про захворювання тварин (ADNS) в осіньо-зимовий період поточного року в країнах Європи суттєво ускладнилася епізоотична ситуація щодо високопатогенного грипу птиці. При цьому значна кількість випадків (72) зареєстровано на шляху міграції дикої перелітної птиці з півночі та пролягає через територію України. При ліквідації вказаних випадків захворювання в сусідніх країнах знищено понад 3 млн. голів птиці. З початку грудня 2020 року виявлено 10 випадків грипу птиці: в Миколаївській лбласті- 6, Київській - 3 та Херсонській - 1.
29 Січня, 2021 р., 14:49
Новоборівська селищна рада повідомляє про включення до Переліку першого типу об’єктів, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду на аукціоні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних