Новини

07 Квітня, 2021 р., 08:31
Щорічно 28 квітня у понад 100 країнах світу, з метою привернення уваги суспільства і, головне, влади – до проблем людини на робочому місці відзначають Всесвітній День охорони праці.
29 Березня, 2021 р., 09:18
Безвідповідальність  людей просто вражає! Щодня ми закликаємо населення не палити суху траву та сміття, але ж виходить, що то ми звертаємось самі до себе.
26 Березня, 2021 р., 16:28
Участь Новоборівської молоді у он-лайн навчанні за програмою з розвитку проектів безпеки для молоді в громадах «Безпечні» з ГО «Інша Освіта», в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Королівства Нідерландів, та участь в хакатоні Hack For Locals 2.0 пройшли недарма.
24 Березня, 2021 р., 16:37
Відділ освіти, охорони здоров'я і соціально-культурної сфери Новоборівської селищної ради висловлює вдячність голові громадської організації "МОЛОдьДІЙ" Анні Матвієнко за  організацію придбання портативного кисневого концентратора постійної подачі кисню та портативного триканального електрокардіографа. Дане обладнання буде передано в тимчасове користування до Новоборівського відділення "екстренної допомогти". Переконані, що дане обладнання стане в нагоді і допоможе врятувати людські життя.
24 Березня, 2021 р., 09:21
18 березня 2021 року на щомісячному засіданні робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості Новоборівської селищної територіальної громади разом із НУО «Сучасний Формат» в рамках проєкту «Підвищення місцевої соціальної згуртованості та громадської безпеки у громадах Житомирської області» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Королівства Нідерландів, був присутній начальник ВП №4 Житомирського РУП ГУНП в Житомирській області, підполковник поліції Микола Заречний, заступник начальника ВП №4 Микола Куц, начальник сектору превенції Василь Кривець, також інспектори відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції Ігор Кравчук та Сергій Божок, на якому обговорювалось депутатське звернення голови комісії з питань депутатської діяльності та етики роботи, щодо забезпечення законності, правопорядку, охорони прав громадян Анатолія Івановича Вдовиченка. 
23 Березня, 2021 р., 16:44
Сьогодні 23 березня Молодіжна рада Новоборівської селищної ради, розпочала 4-х денне он-лай навчання на тему «Менеджмент молодіжної ради 2» з ГО «Молодіжна платформа» у співпраці з Міністерством молоді та спорту України та ініціативою Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Громада дружня до дітей та молоді».
22 Березня, 2021 р., 11:36
На виконання Програми поводження з безпритульними тваринами на території Новоборівської селищної територіальної громади, рішенням 3 сесії 8 скликання № 105 від  23.12.2020 року виділено кошти на проведення стерилізації безпритульних тварин на території Новоборівської територіальної громади, з помісячною розбивкою на березень та травень 2021 року.
19 Березня, 2021 р., 13:23
З ініціативи голови громадської організації «Незламні жінки»  Надії Матвієнко, сьогодні  Новоборівська селищна рада долучилась до акції, що проходить в Україні під хештегом «ШКАРПЕТУЙСЯ».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних