Новини

12 Грудня, 2016 р., 10:17
9 грудня відбулося чергове засідання 11 сесії селищної ради, на порядку денному якої було розглянуто 19 питань. Присутніми на сесії були 14 депутатів із 28 обраних.
12 Грудня, 2016 р., 10:04
9-10 грудня у м. Києві відбувся семінар з підтримки Асоціаціями ОМС процесу стратегічного планування у об'єднаних громадах.
06 Грудня, 2016 р., 11:41
Школа місцевого самоврядування - 2016 успішно завершилася 1 грудня 2016 року. Триденне очне навчання для представників місцевого самоврядування різних рівнів та регіональних ЗМІ з різних областей України було зорганізоване Швейцарсько-українським проектом «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO у тісній співпраці з Асоціаціями органів місцевого самоврядування (ВАССР, УАРОР, АММУ).
02 Грудня, 2016 р., 09:25
25 листопада у місті Києві відбулися Установчі збори, на яких було створено нову Асоціацію органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад». Асоціація створена відповідно до закону зі статусом місцевої асоціації ОМС.
23 Листопада, 2016 р., 15:59
На виконання постанови від 11 березня 2011р. № 238 «Про Єдиний державний реєстр громадян, які потребують поліпшення житлових умов» (далі - Реєстр), виконкомом селищної ради до 31 грудня 2016 року проводиться перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконкомі, з метою включення громадян до даного Реєстру.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних