Новини

16 Серпня, 2016 р., 14:01
В понеділок 15 серпня відбувся другий семінар-тренінг щодо планування стратегічного плану розвитку Новоборівської громади. Метою даного семінару було надати учасникам теоретичні засади та практичні навички щодо визначення стратегічного бачення і місії, напрям розвитку та цілей розвитку громади на основі результатів SWOT-аналізу.
10 Серпня, 2016 р., 16:01
10 Серпня, 2016 р., 15:45
У вівторок, дев’ятого серпня, пройшла 8-ма сесія 1-го скликання Новоборівської селищної ради об’єднаної територіальної громади. Присутніми були 15 із 26-ти депутатів селищної ради, представники підприємств, установ, організацій, старости. Затвердивши порядок денний та регламент роботи сесії, депутати перейшли до розгляду запланованих 22-х питань.
01 Серпня, 2016 р., 10:27
З0-го липня жителі Старого Бобрика відзначили 445 річницю села. Свято розпочалося з привітання в.о. старости Станіслава Шемета. На разі в селі налічується 172 двори та проживає 410 чоловік населення. Цікавою та насиченою була концертна частина свята, яку підготували працівники культури Ягодинської громади. Мелодійними та жартівливими піснями вітали мешканців Старого Бобрика гості з села Дашинка – фольклорний гурт «Любисток», Юрій Рожко, Людмила Ковальчук.
29 Липня, 2016 р., 09:20
Оголошується збір пропозицій від громадськості щодо проекту містобудівної документації – Детальний план території  по вул. Богдана Хмельницького в селищі міського типу Нова Борова
26 Липня, 2016 р., 16:37
Сьогодні Новоборівську громаду відвідав генеральний консул Республіки Польща в Вінниці – Томаш Олейнічак та консул у справах політичних та Карти Поляка - Войцех Мрозовскі з метою проведення співбесід з громадянами. В ході візиту гості відвідати службу в Новоборівському Костьолі Матері Божої Скорботної.  В селищній раді діти привітали гостей невеличкою концертною програмою. Після цього консули розпочали співбесіди з громадянами для отримання Карти Поляка.
25 Липня, 2016 р., 11:42
У зв’язку з тим, що ПАТ «Укрзалізниця» (не вказуючи причини) тривалий час не погоджує межі земельної ділянки, яка передається в оренду ТОВ «Новоборівське ХПП», 26 липня в 15:00 постійною комісією з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища відбудеться погодження меж за адресою смт Нова Борова, вул. Привокзальна, 19 А.
18 Липня, 2016 р., 13:54
15 липня голова Житомирської облдержадміністрації оглянув та проінспектував хід проведення робіт по реконструкції(термосанації) Новоборівської гімназії в смт. Нова Борова по вул. Шкільна, 5. Даний об’єкт був затверджений  розпорядженням КМУ , як проект що може реалізовуватися у 2016 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних