Новини

29 Квітня, 2021 р., 13:27
Програма Президента «Велике будівництво» не зупиняється, а навпаки – активно розвивається. Адже минулий рік довів ефективність програми по кожному напряму. Цього року напрям соціальних об’єктів програми розширений проектами будівництва та відновлення лікарень і об’єктів культури.
26 Квітня, 2021 р., 13:51
23 квітня 2021 року начальником відділу-служби у справах дітей Новоборівської селищної ради Світланою Розумович спільно із фахівцем із соціальної роботи відділу освіти, охорони здоров’я і соціально-культурної сфери Людмилою Стецюк та дільничним Новоборівської поліцейської станції Андрієм Корзуном здійснено профілактичний захід(рейд) на території Кропивнянськго старостинського округу.
26 Квітня, 2021 р., 13:13
35 років тому Україну спіткала страшна трагедія — аварія на Чорнобильській атомній електростанції. Вона стала найбільшою техногенною катастрофою в історії людства та  назавжди залишиться в пам’яті українців.
23 Квітня, 2021 р., 16:47
22 квітня відбулось засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості Новоборівської селищної ради разом із НУО «Сучасний Формат» в рамках проєкту «Підвищення місцевої соціальної згуртованості та громадської безпеки у громадах Житомирської області» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Королівства Нідерландів. 
23 Квітня, 2021 р., 11:45
До 01 вересня 2021 року Пенсійний фонд України проведе перший конкурс для відбору організацій, які здійснюватимуть виплату і доставку пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України. До його проведення виплату і доставку пенсій здійснюватиме AT «Укрпошта».
22 Квітня, 2021 р., 10:28
Хорошівський район готується зустріти одне з найбільш шанованих церковних свят – Великдень. На території району відбуватимуться богослужіння у більш як 20 храмах. Рятувальники закликають до обережності при використанні відкритого вогню під час Пасхальних церковних служб.
20 Квітня, 2021 р., 09:19
Відділ освіти, охорони здоров’я і соціально-культурної сфери Новоборівської селищної  ради повідомляє про проведення конкурсу по відбору надавачів пільгових стоматологічних послуг та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів для громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних