Пошук

Новини

10 Серпня, 2020 р., 09:29
Сьогодні святкує свій День народження чудова, приємна людина, мудрий керівник, селищний голова Новоборівської селищної ради Григорій Лаврентійович Рудюк!
07 Серпня, 2020 р., 11:49
За сприяння заступника голови Житомирської ОДА Віри Рогової та начальника служби у справах дітей Житомирської ОДА Наталій Пилипчук, Департаментом праці,  соціальної та сімейної політики облдержадміністрації було надано благодійну допомогу(дитячі іграшки) які отримали діти сироти та діти позбавлені батьківського піклування Новоборівської ОТГ.
06 Серпня, 2020 р., 15:54
Відповідно до Програми «U-LEAD з Європою», в рамках третього раунду Фази впровадження напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення, в Новоборівській селищній раді продовжується навчання для персоналу ЦНАП.
04 Серпня, 2020 р., 14:18
Відділ у Хорошівському районі Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області звертається до громадян, органів державної влади, місцевого самоврядування, установ та організацій які мають земельні ділянки право власності (користування) на які виникло до 2004 року та посвідчене відповідними державними актами і договорами оренди, відомості про які не внесені до Державного земельного кадастру (ДЗК)  та просимо вжити необхідних заходів з розробки документації із землеустрою (з урахуванням положень ст. 26, 55 ЗУ «Про землеустрій») для подальшого внесення відомостей про земельні ділянки до ДЗК.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.