Новини

14 Січня, 2022 р., 15:10
Вже традиційно,  місцева релігійна громада УХЄЦ «Слово Віри» до Новорічних свят надає благодійну допомогу сім’ям Новоборівської громади, що опинилися в складних життєвих обставинах. Так напередодні Старого Нового року 17 сімей в яких проживає 38 дітей, отримали продуктові набори та новорічні подарунки.
13 Січня, 2022 р., 14:13
За активного сприяння депутата Новоборівської селищної ради Олександра КРЕЩЕНКА та старости Кропивнянського старостинського округу Миколи КУЗЬМЕНКА за кошти місцевого бюджету, для потреб фельдшера фельдшерського пункту села Кропивня - Олені ТОЛОК, було придбано електричний велосипед. Це дозволить наблизити послуги фельдшера до пацієнтів із віддалених населених пунктів старостинського округу та полегшить роботу медичного працівника.
13 Січня, 2022 р., 13:48
Провідна IT-компанія EPAM і Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) запускають набір на навчальну програму у сфері ІТ. Учасники програми опановуватимуть сучасну та затребувану професію інженера з автоматизованого тестування (QA automation specialist). Скористатися цією можливістю можуть мешканці громад-учасниць ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді», які належать до однієї або кількох вразливих категорій, зокрема: молодь з інвалідністю; люди, які здійснюють догляд за дітьми з інвалідністю; одинокі мами або тати; батьки багатодітних сімей.
13 Січня, 2022 р., 11:30
Шановні мешканці Новоборівської громади! Повідомляємо, що з 17 січня 2022 року відновлюється виїзний прийом громадян працівниками відділу обслуговування № 16 Головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області.
13 Січня, 2022 р., 09:25
Хорошівська ДПІ ГУ ДПС в Житомирській області нагадує, що з 1 вересня 2021 року для громадян передбачена можливість одноразового добровільного декларування доходів відповідно до Закону України від 15 червня 2021 року № 1539 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового  збору до бюджету» та надає актуальні питання платників та відповіді на них щодо одноразового спеціального декларування активів громадян.
10 Січня, 2022 р., 15:05
З початку 2022 року розпочалася робота з формування бази даних з організації оздоровлення та відпочинку дітей у 2022 році.  Відділом соціального захисту населення та охорони здоров’я Новоборівської селищної ради розпочався прийом заяв батьків на оздоровлення дітей пільгових категорій згідно пакету документів (додається). 
05 Січня, 2022 р., 15:15
На підставі протокольного рішення  конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора Комунального закладу  «Центр надання соціальних послуг» від 05.01.2022 року, рішення Новоборівської селищної ради від 28 травня 2021 року  № 210 " Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на  зайняття вакантної посади директора комунального закладу "Центр надання соціальних послуг" Новоборівської селищної ради та відповідно до частини другої ст.13 Закону України «Про соціальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 03.03.2020 року №200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору» оголосити повторно конкурс на зайняття вакантної  посади директора комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Новоборівської селищної ради  (далі – Центр).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних