Пошук

Новини

21 Грудня, 2021 р., 14:07
Сьогодні 21 грудня 2021 року в рамках налагодження співпраці начальником відділу-служби у справах дітей Новоборівської селищної ради Світланою РОЗУМОВИЧ проведено робочу зустріч з директором КУ «Новоборівський дитячий будинок-інтернат» Житомирської обласної ради Володимиром КОРБУТОМ та адміністрацією закладу.
20 Грудня, 2021 р., 18:27
20 грудня 2021 року, в сесійній залі Новоборівської селищної ради, відбулися загальні громадські слухання щодо розгляду проєкту Програми  соціально – економічного  розвитку Новоборівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки проєкту бюджету  Новоборівської селищної територіальної громади на 2022 рік та. 
20 Грудня, 2021 р., 17:54
Наступає зима. Разом з нею приходять снігопади, морози, ожеледиця. Саме в цей період року значно зростає кількість нещасних випадків, пов’язаних із падіннями, переохолодженнями, отруєннями чадним газом,  опіками, дорожньо-транспортними пригодами тощо. 
17 Грудня, 2021 р., 21:03
Новоборівська селищна рада інформує, що 16.12.2021 року пройшла стратегічна сесія із формування завдання для розроблення комплексного плану просторового розвитку території Новоборівської селищної територіальної громади, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №926 від 1.09.21р. "Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації".
17 Грудня, 2021 р., 16:12
В переддень Дня Святого Миколая, заступнця голови Житомирської районної державної адміністрації Людмила Заворотнюк відвідала Новоборівський дитячий будинок-інтернат.
15 Грудня, 2021 р., 16:54
Cьогодні, на площі біля адмінприміщення селищної ради, встановлено ялинку – головний символ різдвяно-новорічних свят. Вправно прикрашали новорічну красуню працівники відділу освіти, культури, молоді та спорту.
15 Грудня, 2021 р., 15:34
20 грудня 2021 року відбудуться загальні громадські слухання щодо розгляду проєкту бюджету  Новоборівської селищної територіальної громади на 2022 рік та проєкту Програми  соціально – економічного  розвитку Новоборівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки. 
14 Грудня, 2021 р., 11:28
Щодня рятувальники ліквідовують сотні пожеж по всій Україні, внаслідок яких не лише знищується майно, але й, що найголовніше — гинуть люди, у тому числі і діти. Залишаючи малечу вдома самих, батьки ризикують, в першу чергу, їхньою безпекою. Адже діти полюбляють гратися із сірниками, запальничками, підпалювати папір, що може стати причиною пожежі. Крім того, дорослі не дбають про стан пожежної безпеки власних будинків, не дотримуються правил експлуатації пічного опалення, електрогосподарства і тим самим наражають і себе, і малечу на небезпеку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.