Новини

05 Січня, 2022 р., 14:44
Новоборівська селищна  ради повідомляє про оголошення аукціону з передачі в оренду нежитлового приміщення, площею 5  кв. м, що за адресою: с. Кропивня, вул.Спортнивна,2 Житомирської області (ПОСИЛАННЯ НА АУКЦІОН)
31 Грудня, 2021 р., 12:01
30 грудня 2021 року відбулось засідання робочої групи для формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Новоборівської селищної територіальної громади, на якому розглядались напрацювання стратегічної сесії від 16.12.2021 року та коментарів до них. 
30 Грудня, 2021 р., 15:34
Новоборівська селищна рада висловлює подяку Народному Депутату України Тетяні Грищенко, ТОВ «Юніком Пром» - директору Ніколаєнко Володимиру Михайловичу, ТОВ «Хлібороб-С» - директору Сергію Рибінському за надання новорічних подарунків для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей що потрапили в складні життєві обставини, дітей з інвалідністю.
28 Грудня, 2021 р., 14:55
Сьогодні 28 грудня 2021 року відбулась зустріч начальника відділу-служби у справах дітей Світлани РОЗУМОВИЧ, фахівця із соціальної роботи КЗ «ЦНСП» Людмили СТЕЦЮК з начальником Хорошівської районної філії Житомирського обласного центру зайнятості Оксаною АЛЬБРЕХТ.
24 Грудня, 2021 р., 11:36
Як уже повідомлялось, ми отримали туристичне устаткування та комп’ютерне обладнання  від ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки уряду Королівства Нідерландів. Про його використання та інші важливі питання обговорювались на черговому засіданні робочої групи 22 грудня.
23 Грудня, 2021 р., 08:27
Житомирське районне управління ГУ ДСНС України у Житомирській області інформує, що новою редакцією пункту 9 Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05.06.2013 № 440 (із змінами) удосконалено процедуру подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки, а також надано можливість суб’єкту господарювання подавати декларацію в електронній формі через Єдиний державний портал адміністративних послуг, у тому числі через інтегровану з ним інформаційну систему ДСНС.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних