Пошук

Новини

08 Квітня, 2022 р., 14:22
Станом на 08.04.2022 року 116 осіб, які перемістилися у період воєнного стану із території активних бойових дій на територію Новоборівської громади, отримали довідку як внутрішньо переміщенні особи (далі-ВПО).
07 Квітня, 2022 р., 12:46
Розпорядженням  селищного голови від 07.04.2022 року за № 27/02-03 дозволено, на  території Новоборівської територіальної громади, торгівлю винними продуктами, шампанським, слабоалкогольними напоями (з вмістом етилового спирту від 0,5 до 8,5 відсотка об'ємних одиниць та екстрактивних речовин не більш як 14,0 г. на 100 куб. см., виготовлені на основі водно-спиртової суміші з використанням інгредієнтів, напівфабрикатів та консервантів, насичені чи ненасичені діоксидом вуглецю та речовинами, виробленими на спиртовій основі, отримані шляхом бродіння) та пивом (насиченим діоксидом вуглецю пінистим алкогольним напоєм із вмістом спирту етилового від 0,5 відсотка об'ємних одиниць, отриманих під час бродіння охмеленого сусла пивними дріжджами) із 07.04.2022 з 10:00 до 19:00 виключно для цивільного населення в магазинах, що мають ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.