Пошук

Новини

13 Квітня, 2023 р., 09:43
В рамках оголошеного двомісячника благоустрою на території Новоборівської територіальної громади, з 01 квітня по 31 травня 2023 року, працівниками Новоборівського житлово-комунального підприємства, бюджетних установ та мешканцями громади  розпочато наведення належного санітарного стану місць загального користування. 
13 Квітня, 2023 р., 08:16
Ваучер - документ встановленого зразка, що дає особі право на перепідготовку за робітничою професією, підготовку за спеціальністю для здобуття ступеня магістра на основі ступеня бакалавра або магістра, здобутого за іншою спеціальністю, підготовку на наступному рівні освіти (крім третього (освітньо-наукового/освітньо-творчого) рівня вищої освіти), спеціалізацію та підвищення кваліфікації у закладах освіти чи у роботодавця.
09 Квітня, 2023 р., 16:03
З сумом повідомляємо, що 27 березня 2022 року, на війні з російськими окупантами, захищаючи нашу державу загинув житель села Турчинка, солдат Скоківський Олег Болеславович, 1983 року народження.
07 Квітня, 2023 р., 08:17
7 квітня відзначається Всесвітній день здоров’я. Це свято увійшло в традицію з середини минулого століття. Дата святкування приурочена  дню створення Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ). Статут ВООЗ було прийнято 7 квітня 1948  року.  Тоді ж, на першій сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я,   виникла ідея проводити це міжнародне свято.  
06 Квітня, 2023 р., 11:54
Невеличке містечко Охтирка на Сумщині з 24 лютого було в облозі, однак попри потужні авіабомбардування й обстріли протягом 30 днів, ворогу не вдалося окупувати його.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.