Пошук

Новини

15 Червня, 2023 р., 09:24
Act to Support – це акселераційна програма та конкурс проєктів цифрових інструментів, спрямованих на підтримку ВПО, зокрема молоді, малого та мікробізнесу, та громад, які приймають переселенців.
14 Червня, 2023 р., 14:00
Уночі 6 червня російська окупаційна армія підірвала Каховську гідроелектростанцію в Херсонській області. Внаслідок цього вода накрила десятки населених пунктів півдня.
14 Червня, 2023 р., 11:17
Щороку  14 червня   у світі відзначається   Міжнародний день донора крові. Його засновано  2005 року  з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ). Мета цього дня -- висловити подяку донорам і закликати людей активніше здавати кров. Безпечна кров потрібна у всіх країнах — як для лікування, так і для екстреної медичної допомоги. Її використовують для продовження і поліпшення життя пацієнтів, що страждають від смертельно небезпечних захворювань, а також для складних медичних процедур. Крім того, кров застосовують для лікування поранених у надзвичайних ситуаціях будь-якого роду (стихійні лиха, нещасні випадки, збройні конфлікти тощо). А ще вона допомагає рятувати життя матерів і новонароджених. Забезпечити достатню кількість безпечної крові можна за рахунок її регулярного безоплатного здавання добровільними донорами. 
09 Червня, 2023 р., 14:29
Міністерство соціальної політики України в межах реформування процесів надання соціальних послуг особам з інвалідністю працює над створенням дієвої інклюзивної системи, спрямованої насамперед на забезпечення для осіб з інвалідністю всіх можливостей для реабілітації, гідного догляду (за необхідності), соціалізації, навчання, працевлаштування, досягнення економічної самостійності у безбар’єрному суспільстві.
07 Червня, 2023 р., 10:57
В зв’язку із потенційною потребою у вільному житлі для внутрішньо-переміщених осіб із зони підтоплених територій, внаслідок руйнування Каховської ГЕС, відділ соціального захисту та охорони здоров’я Новоборівської селищної ради поновлює базу вільного житла на території громади, що може бути надане під проживання переселенцям.
05 Червня, 2023 р., 16:06
Новоборівською місцевою пожежною охороною в травні поточного року виявлено випадки спалювання побутового сміття на території ТОВ «Хлібороб С» в смт. Нова Борова вул. Привокзальна.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.