Пошук

Новини

15 Березня, 2023 р., 08:33
14 Березня, 2023 р., 11:28
Управління Державної служби якості освіти у Житомирській області (далі – управління Служби) стоїть на варті захисту прав громадян у сфері освіти, зокрема з питань забезпечення якості освіти на території Житомирської області та в межах визначених повноважень здійснює розгляд звернень громадян з питань, що належать до її компетенції.
13 Березня, 2023 р., 09:45
13 березня відзначається Всесвітній тиждень обізнаності про сіль. Більшість людей споживають сіль через оброблені продукти  або додають її в їжу в процесі приготування. У той час як невелика кількість солі необхідна для нашого здоров'я, занадто велика її  може призвести до підвищення ризику появи ряду захворювань.
07 Березня, 2023 р., 13:58
В Новоборівській громаді знову втрата. Війна забрала ще одне життя. В лікарні, під час лікування наслідків мінно-вибухових травм, отриманих під час бойових дій в районі міста Бахмут, помер житель смт. Нова Борова - Плєшков Євген Сергійович, 1987 року народження.
06 Березня, 2023 р., 09:54
Відділ соціального захисту населення та охорони здоров’я Новоборівської селищної ради повторно повідомляє про проведення конкурсу по відбору надавачів пільгових стоматологічних послуг та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів для громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.