Новини

08 Травня, 2023 р., 10:49
В Новоборівській громаді вшанували полеглих воїнів під час Другої світової війни та українських Героїв російсько-української війни, які віддали життя за рідну землю у протистоянні вже з російським агресором.
08 Травня, 2023 р., 08:21
8-го травня з усім цивілізованим світом Україна відзначає День пам’яті та примирення присвячений перемозі над нацизмом у Другій світовій війні.
05 Травня, 2023 р., 08:12
5 травня відзначається Всесвітній день гігієни рук.  Його було  засновано Генеральною Асамблеєю ООН спільно з Дитячим фондом (ЮНІСЕФ) та Всесвітньою організацією охорони здоров'я (ВООЗ) у 2008 році. Основна мета Всесвітнього дня гігієни  рук - нагадати про важливість обробки рук задля збереження життя та здоров'я мільйонів людей та підкреслити особливу важливість гігієни рук як в галузі охорони здоров'я, так і в повсякденному житті.
02 Травня, 2023 р., 15:08
У Житомирській області стартує пілотна програма фінансових виплат для домогосподарств з дітьми, які втратили одного або обох годувальників в результаті військових дій, від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) за підтримки виконавчого партнера фонду в регіоні ГО «НУО «Ін Тач Юкрейн Фундейшн».
28 Квітня, 2023 р., 14:41
25 квітня Уряд затвердив план заходів на наступні два роки з реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року. Кожному міністерству поставлені чіткі завдання. Їх виконання наблизить Україну до європейських стандартів безбар’єрності. 
28 Квітня, 2023 р., 12:35
Звіт селищного голови  Новоборівської селищної ради за 2022 рік Згідно статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» селищний голова при здійсненні наданих повноважень є підзвітним, підконтрольним і відповідальним перед територіальною громадою, відповідальним – перед відповідною радою. У відповідності до вимог чинного законодавства України, та враховуючи ст. 19 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», пропоную вашій увазі звіт перед громадою про виконання своїх повноважень, роботу Новоборівської селищної ради та її виконавчих органів  за 2022 рік.
28 Квітня, 2023 р., 08:04
Про це у коментарі Military Media Center сказав заступник директора департаменту планування застосування Головного управління Національної гвардії України полковник Микола Уршалович.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних