Новини

12 Серпня, 2023 р., 10:22
Сьогодні ми відзначаємо День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.
11 Серпня, 2023 р., 14:44
У рамках програми «Варто: Золоті руки» Український ветеранський фонд (УВФ) на конкурсній основі надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України. 
08 Серпня, 2023 р., 08:37
З метою підтримки тих, хто переживає важкі життєві обставини, зокрема родини вимушених переселенців, неурядовою громадською організацією ІН ТАЧ ЮКРЕЙН ФУНДЕЙШИН  у партнерстві з дитячим фондом  ООН (ЮНІСЕФ) в черговий раз надано гуманітарну допомогу. 
07 Серпня, 2023 р., 15:22
На війні з російськими загарбниками загинув ще один житель Новоборівської громади.
07 Серпня, 2023 р., 11:22
Система безоплатної правової допомоги запрошує до співпраці параюристів!
07 Серпня, 2023 р., 09:43
07 серпня 2023 року виповнюється рік з дня загибелі нашого земляка, Героя -  Костюченка Миколи Леонідовича. Він віддав своє життя за нашу країну та нашу свободу. Втрата такої людини є надзвичайною трагедією!
06 Серпня, 2023 р., 09:29
Сьогодні, 06 серпня 2023 року, минають роковини  світлої пам’яті Героя, уродженця села Старий Бобрик - Пархомчука Миколи Платоновича.  
04 Серпня, 2023 р., 15:26
Колектив Новоборівської селищної ради, її виконавчий комітет, селищний голова Григорій Рудюк та депутатський корпус висловлюють щирі співчуття сім’ї Прокопчуків з приводу загибелі колеги, Захисника України, заступника селищного голови – Ігоря Прокопчука.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних