Новини

21 Вересня, 2022 р., 11:34
Сьогодні, 21 вересня 2022 року, за ініціативи Всеукраїнської Асоціації ОТГ «Громада громаді», селищний голова Чоповицької територіальної громади Філоненко Михайло Миколайович передав Новоборівській територіальній громаді, а саме відділу-ССД Новоборівської селищної ради дитяче харчування NOVALAC в кількості 60 упаковок для дітей віком від шести місяців до року.
20 Вересня, 2022 р., 11:49
З сумом повідомляємо, що від важких поранень отриманих у бою, 16 вересня 2022 року у лікарні помер Захисник України, житель села Кропивня – Собко Анатолій, 1985 р. н.
20 Вересня, 2022 р., 11:10
У проєкті Закону України «Про Державний бюджет України на 2023 рік», затвердженому Кабінетом Міністрів України, враховано такі пропозиції Асоціації міст України:
19 Вересня, 2022 р., 16:06
Сьогодні, 19 вересня 2022 року, до Новоборівської громади завітали наш земляк Максим Сусловець та його дружина Hanh Tran та надали допомогу у вигляді продуктових наборів та засобів гігієни сім’ям, що перебувають на обліку відділу-служби у справах дітей Новоборівської селищної ради.
19 Вересня, 2022 р., 15:03
28 вересня 2022 року о 10.00 год. відбудеться засідання топонімічної комісії з метою організації та проведення роботи з найменувань та перейменувань вулиць, провулків на території Новоборівської селищної територіальної громади, увіковічення пам’ятних видатних діячів, подій та борців за відстоювання прав та свобод громадян України. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних