ПРОДОВЖУЄТЬСЯ РОЗРОБКА СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ НОВОБОРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 16.08.2016 14:01
Кількість переглядів: 875

Фото без описуВ понеділок 15 серпня відбувся другий семінар-тренінг щодо планування стратегічного плану розвитку Новоборівської громади. Метою даного семінару було надати учасникам теоретичні засади та практичні навички щодо визначення стратегічного бачення і місії, напрям розвитку та цілей розвитку громади на основі результатів SWOT-аналізу.

Зустріч розпочалася з короткого інформування про перебіг збору інформації, опитування населення громади та представлення результатів аналізу соціально-економічного та екологічного стану території громади. На основі проведеного аналізу була визначена струткура та рейтинг актуальних проблем територіальної громади та визначено три основні напрямки розвитку: економічний, екологічний та покращення якості життя.

На слідуючому етапі семінару експерти проекту ознайомили членів комітету стратегічного планування з методологією та особливостями проведення SWOT–аналізу, метою якого є визначення слабких та сильних сторін громади, визначення  загроз та можливостей для розвитку громади. 

За підсумками зустрічі по кожному напрямку розвитку були сформовані стратегічні та операційні цілі розвитку територіальної громади.

Нагадуємо, що Новоборівська громада є учасником проекту по розробці  стратегічного плану розвитку громади, який реалізується спільно  Всеукраїнською асоціацією сільських та селищних рад та Асоціацією малих міст України та за підтримки швейцарсько - українського проекту "Підтримка децентралізації в Україні " DESPRO.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних