Новини

27 Жовтня, 2023 р., 15:23
Чергова трагічна звістка прийшла до Новоборівської  громади. Поблизу населеного пункту Богданівка, Бахмутського району, Донецької області загинув Шкуринський Володимир Миколайович, 1971 року народження, житель села Гацьківка. Україна втратила ще одного Героя, який щиро її любив та боровся за неї до останнього подиху.
24 Жовтня, 2023 р., 10:07
23 жовтня 2023 р. з метою налагодження співпраці та інформування про послуги які надає  Центр соціально-психологічної реабілітації у місті Коростені до нас  завітала психолог центру Олеся ШВЕЦЬ. 
24 Жовтня, 2023 р., 08:19
24 жовтня  - Всесвітній день боротьби з поліомієлітом, що проходить  під егідою ООН.  В цей день світова медична спільнота закликає звернути увагу на захворювання та його профілактику. Україна досі лишається в переліку країн, де через низький рівень охоплення щепленнями зберігається ризик спалаху поліомієліту.
19 Жовтня, 2023 р., 16:35
В Головному управлінні Пенсійного фонду України в Житомирській області працюють «гарячі» телефонні лінії з метою надання оперативних консультацій та роз’яснень.
18 Жовтня, 2023 р., 11:15
Новоборівська селищна рада із глибоким сумом повідомляє про загибель Захисника України, військовослужбовця, мешканця с. Старий Бобрик - Войналовича Олександра Леонідовича, 1987 року народження.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних